Antena 3 CNN Show Laurette, snopită în bătaie într-un hotel din Capitală. Vedeta TV, la Poliție

Laurette, snopită în bătaie într-un hotel din Capitală. Vedeta TV, la Poliție

Laurette a ajuns de urgență la Poliție, noaptea trecută, după ce a fost snopită în bătaie de un bărbat, într-un hotel din București.

Laurette, snopită în bătaie într-un hotel din Capitală. Vedeta TV, la Poliție
de Laura Dinu    |    11 Mar 2021   •   10:27

Avocatul vedetei a dat primele informații cu privire la incident, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena Stars. 

Avocatul a mărturisit că agresiunea a fost una violentă, că Laurette s-a ales cu ceva răni și că acum este foarte speriată și încearcă să-și revină din șocul pe care l-a trăit.

“În seara zilei de 9 martie, Laurette a fost victima unei agresiuni. În prezent eu și clienta mea ne gândim dacă vom depune plângere penală”, se arată în comunicatul avocatului lui Laurette.

”Are urme de violență la nivelul corpului, pe mai multe părți”

Acesta a precizat ca imediat după incident, a mers cu clienta lui la Poliție și apoi la INML.

”Nu se știe motivul care a generat această agresiune. A fost un atac spontan, care a luat-o prin surprindere. Am fost cu ea la Poliție marți seară.

Ea are urme de violență la nivelul corpului pe mai multe părți. Sângele care se vedea pe persoana de sex masculin era al lui Laurette. A fost o violență destul de gravă.

Psihic este destul de grav. Mai sunt alte persoane care au sunat la 112 și care au fost alertate de strigătele lui Laurette.

Vrem să analizăm o altă încadrare puțin mai gravă decât cea de agresiune. Marți noapte ne-am prezentat la INML, azi vom merge din nou”, a mai declarat avocatul vedetei la Xtra Night Show, potrivit Click

 

×
Subiecte în articol: laurette
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close