Antena 3 CNN Show Loredana i-a lăsat cu gura căscată pe internauți cu cea mai nouă fotografie de pe net: 'Încă puțin și te vedem goală'

Loredana i-a lăsat cu gura căscată pe internauți cu cea mai nouă fotografie de pe net: 'Încă puțin și te vedem goală'

Loredana este una dintre cele mai frumoase, talentate, dar și controversate artiste din România. Pe Instagram este urmărită de peste 500 de mii de oameni cărora nu le scapă nici cel mai mic detaliu despre divă. Iar ea știe foarte bine cum să rămână în atenția publicului său.

Loredana i-a lăsat cu gura căscată pe internauți cu cea mai nouă fotografie de pe net: 'Încă puțin și te vedem goală'
de Gabriel Dano    |    02 Iun 2021   •   23:15

Are apariții din ce în ce mai îndrăznețe, a dat o lovitură uriașă cu cântecul în care apare alături de unii dintre cei mai cunoscuți maneliști din România și se bucură din plin de toată atenția și promovarea de care are parte.

Demonstrează mereu că are un spirit tânăr, are un trup de invidiat pe care și-l lucrează la sală și nu se ferește să posteze imagini incendiare care aprind imaginația bărbaților. Recent, Lori a postat o fotografie care i-a lăsat cu gura căscată pe internauți.

Aceasta apare în așternuturi purtând doar o lenjerie neagră, transparentă care lasă să se suficient de mult. Iar postarea a adunat imediat o mulțime de aprecieri și comentarii, chiar dacă nu toate au fost laudative.
Au existat și internauți care au considerat mult prea îndrăzneață apariția Loredanei - poate din invidie sau poate chiar din neînțelegerea că această imagine de rebelă a propulsat-o mereu pe Lori în centrul atenției.

foto: Instagram/ Loredana Groza

„Încă puțin și te vedem goală.”, „Cât de mult te apreciez pentru ceea ce ești și ce faci… tot pe atât nu înțeleg de ce pozezi în starleta p***** în ultimul timp, chiar nu ai nevoie!”, „Te faci de râs, îți faci de râs toată cariera din spate. Doar pentru că te vezi sexy și ești mândră de cum arăți nu trebuie să te postezi pe rețelele de socializare atât de dezbrăcată”, sunt câteva dintre comentarii.

 

×
Subiecte în articol: loredana
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close