Antena 3 CNN Show Madonna spulberă recordul de audiență pentru un artist live. Regina muzicii pop, show istoric pe plaja Copacabana

Madonna spulberă recordul de audiență pentru un artist live. Regina muzicii pop, show istoric pe plaja Copacabana

 Regina muzicii pop a făcut un show istoric sâmbătă, în fața a 1,6 milioane de oameni pe plaja Copacabana. Spectacolul gratuit a marcat finalul turneului The Celebration Tour, în cinstea celor 40 de ani de carieră. Madonna a stabilit recordul de participanți la concertul unui artist.

Madonna spulberă recordul de audiență pentru un artist live. Regina muzicii pop, show istoric pe plaja Copacabana
de Alexandra Dima    |    06 Mai 2024   •   09:04

Madonna a stabilit recordul de cea mai mare audiență la un concert al unui artist din istorie, conform Rolling Stone AU/NZ.

1,6 milioane de oameni s-au înghesuit sâmbătă seară pe plaja Copacabana, transformând întinderea vastă de nisip într-un imens ring de dans pentru un concert gratuit al vedetei pop, care și-a încheiat turneul mondial.

„Iată-ne în cel mai frumos loc din lume", a declarat Madonna, în vârstă de 65 de ani, în fața mulțimii.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea imagini de la show-ul incendiar al Madonnei

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În perioada premergătoare concertului, orașul a vibrat, fanii fiind aliniați în fața impozantului hotel Copacabana Palace în speranța de a o zări pe vedetă.

Se estimează că aeroportul orașului a avut aproximativ 170 de zboruri suplimentare, deoarece fanii au sosit din întreaga lume.

Oficialii orașului au estimat că 1,6 milioane de persoane au asistat la concert, unele dintre ele urmărind concertul din apartamentele sau hotelurile luminate cu vedere spre plajă, în timp ce altele priveau de pe bărci cu motor și bărci cu pânze ancorate în apropiere.

Cântăreața a oferit un spectacol amețitor, interpretând piese clasice de la Like a Virgin la Like a Prayer și trecând prin zeci de decoruri și schimbări de costume.

Flancată de ecrane gigantice, ea a început spectacolul cu hitul său din 1998, Nothing Really Matters, stârnind aplauze uriașe din partea mulțimii.

Spectacolul, pe care site-ul oficial al Madonnei l-a descris ca fiind cel mai mare din cariera sa de 40 de ani, a marcat ultima oprire din turneul său Celebration.

Fanii, dintre care mulți au stat la coadă cu ore sau chiar zile înainte de concert pentru a avea o priveliște bună, au salutat prestația Madonnei. „Nu am văzut niciodată un spectacol atât de puternic", a declarat unul dintre ei pentru BBC. „Este de neimaginat, ieșit din comun".

Oficialii orașului, aflați în alertă maximă după ce un tânăr fan brazilian a murit anul trecut la un concert al lui Taylor Swift din cauza căldurii, au ordonat pompierilor să pulverizare apă înainte de concert. De asemenea, a fost distribuită gratuit apă potabilă, în timp ce temperaturile au fost de aproximativ 27 de grade Celsius.

Oficialii orașului au estimat că spectacolul „va injecta” până la 293 de milioane de reali (46 de milioane de lire sterline) în economia locală.

×
Subiecte în articol: Madonna Brazilia Copacabana
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close