Antena 3 Show Managerul cântăreței Ariana Grande rupe tăcerea: ”Mi-am amintit că...suntem liberi”

Managerul cântăreței Ariana Grande rupe tăcerea: ”Mi-am amintit că...suntem liberi”

26 Mai 2017   •   10:43
Managerul cântăreței Ariana Grande rupe tăcerea: ”Mi-am amintit că...suntem liberi”
Sursa foto: Foto: Ariana Grande/Facebook

Managerul cântăreței Ariana Grande, Scooter Braun, a postat pe Twitter mai multe mesaje emoționante în care scrie că ”frica nu trebuie să învingă”, după masacrul de la finalul concertului de la Manchester Arena, scrie CNN.

22 de persoane, inclusiv copii și adolescenți, au fost uciși după ce un atacator kamikaze s-a detonat la una din ieșirile sălii de spectacol, la finalul concertului.

Braun i-a îndemnat pe toți cei care îl urmăresc pe Twitter să nu cedeze în fața terorismului și să își trăiască viața în libertate și cu bucurie.

"Am experimentat bucuria pentru prima dată în ultimele zile", a scris Scooter Braun, povestind că și-a scos părinții la cină. 

”Mi-am amintit că...suntem liberi. Suntem cu toții diferiți, dar suntem liberi să ne bucurăm de compania celorlalți. Îi voi onora pe toți cei care au murit trăind viața pe deplin. Viață plină de distracție, de râsete și de voie bună. Salut faptul că vecinul meu este diferit!”, a scris acesta pe Twitter.

 


 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close