Antena 3 CNN Show Mara Bănică, adevărul despre starea lui Nelu Ploieșteanu: ”M-a întrebat dacă Nea Nelu a murit și medicii nu îi spun”

Mara Bănică, adevărul despre starea lui Nelu Ploieșteanu: ”M-a întrebat dacă Nea Nelu a murit și medicii nu îi spun”

Îndrăgitul artist de muzică lăutărească, Nelu Ploieșteanu, este internat la spital în stare gravă, bolnav de COVID. Cântărețul are plămânii afectați în proporție de 70%.

Mara Bănică, adevărul despre starea lui Nelu Ploieșteanu: ”M-a întrebat dacă Nea Nelu a murit și medicii nu îi spun”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    18 Mar 2021   •   10:36

Mara Bănică a stat de vorbă cu una dintre fiicele lui Nelu Ploieșteanu și a intrat în direct la Antena 3 unde a vorbit despre starea acestuia. Jurnalista povestește că familia artistului i-a cerut ajutorul, pentru că nu avea nicio informație despre starea lui din partea Spitalului de Urgență Floreasca, unde se află internat. 

”Nea Nelu s-a îmbolnăvit la începutul săptămânii, a fost internat 48 de ore, și cred că făcea parte din categoria bolnavilor ”Toma Necredinciosul”, care a negat virusul și existența lui. De altfel și mie îmi spunea că nu e decât o răceală, motiv pentru care a plecat pe propria semnătură din spital. 

Starea lui se agravase, avea nevoie de un Computer Tomograf pentru ca medicii să detecteze cât de grav sunt afectați plămânii, însă Nea Nelu a refuzat. A plecat pe semnătură, a ajuns acasă miercuri seara, starea lui s-a agravat foarte tare, până când saturația de oxigen a ajuns la 50%, practic nu mai putea respira. Atunci au chemat ambulanța și a fost din nou transportat la spital. 

Din nefericire a ajuns intubat într-un timp foarte scurt, cu șanse extrem de mici de supraviețuire.

Fiica lui Nelu Ploieșteanu m-a întrebat, azi-noapte târziu, în jur de ora 01:00, dacă eu cred că Nea Nelu e mort și ei nu îi spun medicii. Dacă există această posibilitate. Și i-am spus să se liniștească pentru că protocolul nu îngăduie așa ceva”, a povestit Mara Bănică la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Nelu Ploiesteanu mara banica
Parteneri
Horoscop 22 septembrie 2023. Scorpionii sunt orbiți de dragoste
x close