Antena 3 Show Mara Bănică, adevărul despre starea lui Nelu Ploieșteanu: ”M-a întrebat dacă Nea Nelu a murit și medicii nu îi spun”

Mara Bănică, adevărul despre starea lui Nelu Ploieșteanu: ”M-a întrebat dacă Nea Nelu a murit și medicii nu îi spun”

de Laura Dinu    |    18 Mar 2021   •   10:36
Mara Bănică, adevărul despre starea lui Nelu Ploieșteanu: ”M-a întrebat dacă Nea Nelu a murit și medicii nu îi spun”
Sursa foto: hepta

Îndrăgitul artist de muzică lăutărească, Nelu Ploieșteanu, este internat la spital în stare gravă, bolnav de COVID. Cântărețul are plămânii afectați în proporție de 70%.

Mara Bănică a stat de vorbă cu una dintre fiicele lui Nelu Ploieșteanu și a intrat în direct la Antena 3 unde a vorbit despre starea acestuia. Jurnalista povestește că familia artistului i-a cerut ajutorul, pentru că nu avea nicio informație despre starea lui din partea Spitalului de Urgență Floreasca, unde se află internat. 

”Nea Nelu s-a îmbolnăvit la începutul săptămânii, a fost internat 48 de ore, și cred că făcea parte din categoria bolnavilor ”Toma Necredinciosul”, care a negat virusul și existența lui. De altfel și mie îmi spunea că nu e decât o răceală, motiv pentru care a plecat pe propria semnătură din spital. 

Starea lui se agravase, avea nevoie de un Computer Tomograf pentru ca medicii să detecteze cât de grav sunt afectați plămânii, însă Nea Nelu a refuzat. A plecat pe semnătură, a ajuns acasă miercuri seara, starea lui s-a agravat foarte tare, până când saturația de oxigen a ajuns la 50%, practic nu mai putea respira. Atunci au chemat ambulanța și a fost din nou transportat la spital. 

Din nefericire a ajuns intubat într-un timp foarte scurt, cu șanse extrem de mici de supraviețuire.

Fiica lui Nelu Ploieșteanu m-a întrebat, azi-noapte târziu, în jur de ora 01:00, dacă eu cred că Nea Nelu e mort și ei nu îi spun medicii. Dacă există această posibilitate. Și i-am spus să se liniștească pentru că protocolul nu îngăduie așa ceva”, a povestit Mara Bănică la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Nelu Ploiesteanu mara banica

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close