Antena 3 CNN Show Nunta regala Nunta regală: ce va conține meniul ales de Harry și Meghan

Nunta regală: ce va conține meniul ales de Harry și Meghan

Nunta regală: ce va conține meniul ales de Harry și Meghan
16 Mai 2018   •   18:12

Nunta regală. Invitații la nunta regală a lui Harry și Meghan vor fi serviți cu mâncăruri tradiționale englezești, preparate din produsele de sezon din Marea Britanie, mai ales din provenite din proprietățile reginei.  

Nunta regală. Bucătarul șef al evenimentului, Mark Flanagan care conduce o echipă de 30 de bucătari și asistenți spune că cuplul regal a fost foarte implicat în alegerea  meniul de nuntă. "Toate deciziile au fost luate de ei, eu am făcut doar câteva sugestii iar ei au gustat totul și au fost implicați până la cel mai mic detaliu.Cuplul și-a dorit să folosim produse locale așa că am inrodus cât mai multe produse sezoniere în meniu. Vremea bună din ultimul timp a ținut cu noi, oferindu-ne mult alimente cu care să lucrăm" a declarat Flanagan.

Nunta regală. Chiar dacă meniul exact rămâne secret este clar că invitații vor fi serviți cu preparate tradițional britanice, de sezon. Legume precum sparanghelul, mazărea și roșiile vor predomina, iar cele mai multe ingrediente au fost obținute din proprietățiile regale care aparțin reginei, cum ar fi Windsor. 
"Folosim produse din proprietățile Majestății Sale. Încercăm să evidențiem aceste ingrediente în preparatele noastre. Toată mâncarea a fost gustată și nu va fi niciun element surpriză, nu se va experimenta cu nimic. Meniul va fi unul cât se poate de clasic" a spus Flanagan.  

Nunta regală. Bucătăriile de la Castelul Windsor datează din timpul domniei monarhului Edward al III-lea din secolul al XIV-lea și se consideră a fi cele mai vechi bucătării din tară, care au servit pentru mai mult de 30 de monarhi. 

Nunta regală. Bucatarul responsabil pentru  produsele de patiserie, Selwyn Stoby, pregătește trufe de ciocolată cu lapte și centru de lichior de vișine, un desert clasic pentru evenimentele importante din Marea Britanie.  "Nu ai prea multe oportunități în viață pentru a lucra pentru o nuntă regală, așa că acest moment este foarte, foarte special" a mărturisit acesta. 

Sursă: SKY News 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close