Antena 3 CNN Show Probleme după divorț pentru Anca Țurcașiu. A plecat din vila de la Corbeanca. Unde s-a mutat?

Probleme după divorț pentru Anca Țurcașiu. A plecat din vila de la Corbeanca. Unde s-a mutat?

După ce acum două săptămâni cântăreața Anca Țurcașiu a anunțat că divorțează de medicul stomatolog Cristian Georgescu cu care a avut o relație de peste 20 de ani, solista a fost nevoită să părăsească vila din Corbeanca, evaluată la 300.000 de euro, un proiect de suflet de-al artistei

Probleme după divorț pentru Anca Țurcașiu. A plecat din vila de la Corbeanca. Unde s-a mutat?
de Cristina Tudorache    |    31 Iul 2020   •   07:00

Construită pe terenul primit în dar de nașul Cristian Țânțăreanu, vila din Corbeanca ocupă un loc special în inima Ancăi Țurcașiu. Ea a decorat casa din ”Paradisul Verde”, după propriile sale gusturi și s-a dedicat în întregime proiectului. Ca să iasă totul perfect, a studiat chiar un curs de design interior, iar amenajarea casei sale a constituit Licența de absolvire. 

Probleme după divorț pentru Anca Țurcașiu. A plecat din vila de la Corbeanca. Unde s-a mutat?

Nevoită acum să plece din vila de suflet în care a investit aproximativ 300.000 de euro, Anca Țurcașiu si-a cumpărat un apartament într-un bloc rezidențial din zona Panduri. "Anca a mai locuit o vreme la Corbeanca, după divorț, dar înainte să plece la mare și-a cumpărat un apartament într-un bloc rezidențial, situat în aceeași zonă, unde s-a obișnuit", a mărturisit un apropiat de-al artistei pentru Click.

Ca să uite de problemele din viața personală, Anca Țurcașiu s-a dedicat întru totul muzicii. Vara aceasta ea va susține mai multe spectacole în stațiunea Mamaia de pe litoral.

A divorțat după 22 de ani de relație

Anca Țurcașiu a șocat pe toată lumea când și-a anunțat divorțul, acum două săptămâni. Deși în presă mai apăruseră zvonuri cu privire la certurile dintre cei doi soți, ei au recunoscut întotdeauna că acestea există, dar nu pun în pericol căsnicia. 

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată’.

Acum câțiva ani, nașul de cununie, afaceristul Tântăreanu afirma că Anca și soțul său frecventează cluburile de swinger și că acesta ”nu mai e un secret pentru nimeni”. După ce a realizat ce bombă de presă i-a scăpat, milionarul a rectificat și a susținut că declarația a fost o glumă.
 

×
Subiecte în articol: Anca Țurcașiu divort vila
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close