Antena 3 Show Reacția lui Ilie Năstase după dezvăluirile făcute de Brigitte Sfăt: „M-am bătut cu fostul ei soț la Timișoara”

Reacția lui Ilie Năstase după dezvăluirile făcute de Brigitte Sfăt: „M-am bătut cu fostul ei soț la Timișoara”

01 Iun 2018   •   11:01
Reacția lui Ilie Năstase după dezvăluirile făcute de Brigitte Sfăt: „M-am bătut cu fostul ei soț la Timișoara”

Ilie Năstase a făcut câteva precizări după ce Brigitte Sfăt, partenera sa, a apărut la tv și a vorbit despre el și despre relația lor. 

Fostul tenismen a mărturisit că soția lui l-a înșelat cu un bărbat din Timișoara. 

“E dreptul ei, e viața ei și poate să decidă ce vrea. Eu am luptat foarte mult, ar trebui să lupte ea pentru mine. Eu m-am bătut cu fostul ei soț la Timișoara, m-am bătut cu toată lumea. Fostul ei soț mi-a făcut multe probleme la Timișoara, eu am ajutat-o să ajungă aici.

 Eu nu pot să trăiesc fără ea, dar ea poate. Nu știu, nu mi-a spus că vrea un copil cu mine, poate cu cel cu care a vrut să înceapă relația. Ea m-a înșelat pe mine cu cineva din Timișoara, eu nu am ce să discut.

Diferența dintre mine și ea este că eu nu am fost îndrăgostit niciodată (n.r. de amante), pe când ea, a fost. Eu aș fi vrut să încerc să avem un copil, dar nu garantez că se întâmplă”, a declarat Ilie Năstase.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close