Antena 3 Show Revine Andreea Marin în televiziune? Ce emisiune ar prezenta. Dezvăluiri exclusive la ShowBlitz, Antena3

Revine Andreea Marin în televiziune? Ce emisiune ar prezenta. Dezvăluiri exclusive la ShowBlitz, Antena3

07 Aug 2020   •   23:46
Revine Andreea Marin în televiziune? Ce emisiune ar prezenta. Dezvăluiri exclusive la ShowBlitz, Antena3
Sursa foto: Facebook

Andreea Marin a acceptat să acorde un interviu în exclusivitate pentru Antena3, în cadrul emisiunii ShowBlitz, prezentată de Ana Maria Bujor și Georgiana Murgilă. Aceasta a povestit despre relația pe care o au atât fostul ei soț, cât și partenerul ei de viață cu fiica ei Violeta, dar și despre revenirea în televiziune.

Andreea Marin a spus în exclusivitate pentru Antena3 că are o relație bună cu fostul său soț, Ștefan Bănică Junior și că fetița lor îl iubește foarte mult, iar cei doi se văd destul de des. Ea a subliniat că Violeta are o relație foarte bună și cu actualul ei iubit, cu care este împreună de patru ani.

"Ei sunt jucăușii casei. Eu sunt cu regulile. Cineva trebuie să mențină și echilibrul", a gumit aceasta.

Revine Andreea Marin în televiziune?

Andreea Marin a vorbit și despre reîntoarcerea ei în televiziune. Ea a spus că de fapt nu a plecat niciodată pentru că proiectele ei atrag mereu atenția mass media, astfel că ea este mereu prezentă pe micile ecrane în acest mod.

"Practic mă întorc mereu. Aș face un proiect serios, bine ancorat în realitate. Nu sunt genul de om care să facă emisiuni despre bârfe. Atâta vreme cât un subiect poate face bine oamenilor, atunci sigur, aș accepta. Am avut propuneri. Pe unele le-am refuzat, pe unele le-am acceptat., a mărturisit Andreea Marin în exclusivitate pentru Showblitz:, la Antena3.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close