Antena 3 CNN Show Showbiz 10 lucruri inedite despre Delia

10 lucruri inedite despre Delia

10 lucruri inedite despre Delia
12 Mar 2016   •   13:35

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Ea a decis sa se deschida revistei Viva si a povestit lucruri mai putin stiute de public. Atfel fanii au putut afla cum se descrie artista, dar si  cum era in copilarie. 

1. ASCULTA MUZICA CLASICA: „N-am mai vazut de mult Orchestra Salii Radio si as merge sa ii ascult, pen­tru ca stiu ca e formata din oameni valorosi.“

2. CEL MAI FRUMOS CADOU PE CARE L-A PRIMIT VREODATA: „A fost nunta, organizarea, evenimen­tul in sine, felul in care a decurs. A fost cel mai frumos eveniment la care am participat”.

3. NU SUPORTA POLITICA: „Am fost intrebata la un moment dat despre politica si am spus ca nu ma in­tereseaza. Am fost certata in mediul online pentru ca am indraznit sa ex­prim o parere libera. Cu toate astea, sustin in continuare ca nu ma intere­seaza. Imi plac prea mult arta si viata boema, poate. In politica exista niste interese si atat. Nu vreau sa ma incarc cu ele si vreau sa fiu selectiva cu toate informatiile care trec prin viata mea. Imi fac datoria de cetatean, platesc im­pozite, platesc amenzile, dar de acest subiect prefer sa ma tin departe.”

4. CE IUBESTE LA SOTUL EI: „Sta foarte bine la capitolul organizare, date, calcule, cifre exacte, chiar si la lu­cruri mai intuitive. Are cate putin din toate. Defecte nu am stat sa ii caut si cu atat mai putin sa le cuantific. Daca are, ne descurcam cu ele, sunt sigura”.

5. CALITATI SI DEFECTE: „Cel mai mare defect al meu este lipsa rabdarii, iar cea mai mare calitate, spontaneitatea pe toate planurile. Nu doar ca om, ci si ca artist. Adaptabili­tatea, iarasi, e o calitate. Sunt malea­bila, si in viata de zi cu zi, si in plan profesional.”

6. NU GATESTE: „Nu am timp sa gatesc si nu am descoperit daca imi place sau nu, tocmai din lipsa de timp. Abia am timp sa mananc, de gatit nici nu poate fi vorba.”

7. ESTE INFLUENTATA DE OA­MENII DIN JUR: „Atat timp cat traiesti intr-un mediu cultural si social esti influentat, inevitabil, si iti insusesti credintele unanim acceptate. In socie­tatea noastra, e firesc sa mergi la bise­rica sa te cununi, iar mie nu-mi place sa fac nota discordanta cu restul si sa ies in evidenta astfel.”

8. E PASIONATA DE SPIRITUALI­TATE: „Ma preocupa spiritualita­tea, chiar acum citesc o carte despre energii si sunt interesata de culturile si religiile tarilor pe care le vizitez. Imi place sa aflu lucruri, in general, iar din domeniul acesta, in particular.”

9. IN COPILARIE ASCULTA: „Mu­zica usoara romaneasca, muzica anilor ’80 si muzica populara, caci mama asta canta.”

10. A FOST O ELEVA REBELA: „Cand eram eleva, eram destul de rebela si nu intelegeam ce inseamna sa fii profesor, cata munca e, cata pedago­gie iti trebuie. Insa simteam imediat daca rezonez cu persoana respectiva sau daca ma oboseste si nu o pot ascul­ta. Profesorul trebuia sa stie cum sa ne acapareze atentia, inainte de a incerca sa ne invete ceva.”

×
Subiecte în articol: Delia sot inedit viaţa showbiz artista
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close