Antena 3 CNN Show Showbiz A câştigat un contract de 30 de milioane de dolari, după ce a postat un scurtmetraj pe Youtube (VIDEO)

A câştigat un contract de 30 de milioane de dolari, după ce a postat un scurtmetraj pe Youtube (VIDEO)

A câştigat un contract de 30 de milioane de dolari, după ce a postat un scurtmetraj pe Youtube (VIDEO)
Sursa foto: Atac de panica
18 Dec 2009   •   13:04

Unui producător din Uruguay i s-a oferit un contract în valoare de 30 de milioane de dolari, după ce a postat, în noiembrie 2009, un scurtmetraj pe Youtube. Filmul va fi sponsorizat de regizorul Sam Raimi, care a contribuit şi la realizarea producţiilor Spiderman şi Evil Dead.

În filmul realizat de Fede Alvarez, intitulat ?Ataque de Panico!? (?Atac de panică?), roboţi giganţi invadează şi distrug capitala Uruguaiului, Montevideo. Scurtmetrajul durează patru minute şi 48 de secunde şi a fost realizat cu un buget de 300 de dolari şi a fost deja vizionat de aproape 1,8 milioane de ori.

?Am postat filmul într-o joi şi până luni căsuţa mea de mail era plină cu mesaje de la studiourile Hollywooiene?, a declarat Alvarez pentru BBC Mundo. ?A fost uimitor, toţi am fost şocaţi?.

Filmul pe care Fede Alvarez urmează să îl realizeze va fi o producţie ştiinţifico-fantastică şi va fi filmat în Uruguay şi Argentina.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Atac de panica
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close