Antena 3 CNN Show Showbiz Ada Condeescu, în exclusivitate la Happy Day: “Rolul cel mai aproape de sufletul meu a fost cel din Loverboy”

Ada Condeescu, în exclusivitate la Happy Day: “Rolul cel mai aproape de sufletul meu a fost cel din Loverboy”

Ada Condeescu, în exclusivitate la Happy Day: “Rolul cel mai aproape de sufletul meu a fost cel din Loverboy”
19 Apr 2016   •   13:03

În ediția de astăzi a emisiunii Happy Day, care se va difuza de la 23.50, la Happy Channel, Criss, Vlad și Rafa aduc în fața telespectatorilor una dintre cele mai apreciate actrițe ale generației noi: Ada Condeescu. 

Cu un palmares impresionant și cu o charismă pe măsură, Ada a dezvăluit, în exclusivitate pentru Happy Day, secretul propriului succes:” Multă muncă, devotamentul față de meseria asta și umilința pe care ți-o dă, în sensul frumos al cuvantului”. 

Echipa Happy Day n-a pierdut ocazia s-o întrebe, totodată, si care a fost rolul ei preferat de până acum. Răspunsul a fost mai puțin așteptat, actrița explicându-le că de fiacre dată, după ce termină un film, i se pare că acela este rolul ei preferat. Ada Condeescu a admis, totuși, că i-a plăcut foarte mult rolul din “Eu când vreau să fluier, fluier”, (în regia lui Florin Serban), iar cel mai aproape de sufletul ei a fost rolul din “Loverboy” (în regia lui Cătălin Mitulescu).

×
Subiecte în articol: Happy Channel
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close