Antena 3 Show Showbiz Adevărul despre averea lăsată de Ileana Ciuculete lui Cornel Galeș

Adevărul despre averea lăsată de Ileana Ciuculete lui Cornel Galeș

de S.T.    |    23 Mar 2017   •   08:21
Adevărul despre averea lăsată de Ileana Ciuculete lui Cornel Galeș
Sursa foto: Foto: captura Antena Stars

Ileana Ciuculete pare că s-ar fi gândit la toate înainte de a ajunge în lumea celor drepți, scrie spynews.ro. Mai exact, se pare că dragostea pe care i-a purtat-o lui Cornel Galeș și, totodată, fiilor ei, a făcut ca, înainte de nefericitul eveniment de săptămâna trecută, să lase lucrurile în ordine.

Potrivit unor surse din apropierea familiei, Ileana Ciuculete a avut grijă ca viitorul lui Cornel Galeș să fie asigurat. Astfel, după ce a trecut un apartament din București pe numele lui, pentru ca nimeni să nu se poată atinge de el, ea a cerut rudelor sale să nu se lupte pentru restul moștenirii. Este vorba de câteva conturi cu zeci de mii de euro și casa din București, cea în care a locuit atât de mult timp alături de Cornel Galeș.

Astfel, dacă se va respecta voința marii artiste trecute în neființă, rudele ei de sânge și Cornel Galeș urmează să facă o succesiune, la notar, iar bunurile pe care le-a deținut vedeta muzicii populare urmează să se împartă, în mod echitabil, soțul ei urmând să primească o pătrime din tot ceea ce a deținut ea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close