Antena 3 CNN Show Showbiz Adevărul despre averea lăsată de Ileana Ciuculete lui Cornel Galeș

Adevărul despre averea lăsată de Ileana Ciuculete lui Cornel Galeș

Adevărul despre averea lăsată de Ileana Ciuculete lui Cornel Galeș
Sursa foto: Foto: captura Antena Stars
de S.T.    |    23 Mar 2017   •   08:21

Ileana Ciuculete pare că s-ar fi gândit la toate înainte de a ajunge în lumea celor drepți, scrie spynews.ro. Mai exact, se pare că dragostea pe care i-a purtat-o lui Cornel Galeș și, totodată, fiilor ei, a făcut ca, înainte de nefericitul eveniment de săptămâna trecută, să lase lucrurile în ordine.

Potrivit unor surse din apropierea familiei, Ileana Ciuculete a avut grijă ca viitorul lui Cornel Galeș să fie asigurat. Astfel, după ce a trecut un apartament din București pe numele lui, pentru ca nimeni să nu se poată atinge de el, ea a cerut rudelor sale să nu se lupte pentru restul moștenirii. Este vorba de câteva conturi cu zeci de mii de euro și casa din București, cea în care a locuit atât de mult timp alături de Cornel Galeș.

Astfel, dacă se va respecta voința marii artiste trecute în neființă, rudele ei de sânge și Cornel Galeș urmează să facă o succesiune, la notar, iar bunurile pe care le-a deținut vedeta muzicii populare urmează să se împartă, în mod echitabil, soțul ei urmând să primească o pătrime din tot ceea ce a deținut ea.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close