Antena 3 CNN Show Showbiz Adevărul despre moartea Cristinei Stamate! Actrița nu a murit singură

Adevărul despre moartea Cristinei Stamate! Actrița nu a murit singură

Adevărul despre moartea Cristinei Stamate! Actrița nu a murit singură
01 Dec 2017   •   16:58

Cristina Stamate a fost găsită leșinată, în propria casă, însă nu s-a stins singură la spital. Surse medicale au confirmat că actrița a fost adusă la spital de o nepoată, care a fost alături de ea până la sfârșitul vieții.

Actrița nu a avut copii, însă conform surselor a avut-o alături în ultimele clipe pe Cora, fiica fratelui mai mare al Cristinei Stamate, imobilizat si el la pat, din cauza acelorasi afectiuni cardiace care au facut ravagii in familia actritei. 

”Pe nepoata Cristinei Stamate o cheama Cora. Cristina a avut doi frati, dintre care unul a murit in Isarel, din cauza inimii. Fratele cel maire, Valentin, are 81 de ani, locuieste in Bucuresti si este foarte bolnav, tot de inima. A facut infarct in urma cu ceva timp, motiv pentru care nici nu a venit la inmormanatare. Cora este fata lui Valentin, de profesie inginer chimist, ca si tatal ei, si are o fiica de 18 ani, pe nume Marina, pe care a botezat-o chiar Cristina Stamate. Marina este studenta la Limbi Straine”, au declarat surse din apropierea artistei, conform b1.ro.

×
Subiecte în articol: Cristina Stamate
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close