Antena 3 Show Showbiz Băieţii Ilenei Ciuculete: „Nu credem că mama a murit de hepatită C”

Băieţii Ilenei Ciuculete: „Nu credem că mama a murit de hepatită C”

de S.T.    |    21 Sep 2017   •   00:26
Băieţii Ilenei Ciuculete: „Nu credem că mama a murit de hepatită C”

Fiii Ilenei Ciuculete, solista de muzică populară care s-a stins din viaţă în urmă cu şase luni, au declanşat un nou scandal. Cornel Galeş, tatăl lor vitreg, susţine că ea a suferit de cancer osos, hepatită C şi de ciroză, boli care i-au fost fatale, însă Mugurel şi Cristian au devenit suspicioşi.

Băieţii Ilenei Ciuculete, Mugurel şi Cristian Sfetcu, nu ştiu care este adevăratul diagnostic al mamei lor, căci nu au primit nici un act medical. „Noi nu am aflat nici acum ce tratament i s-a administrat Ilenei. Nu e corect să nu ştim care-i adevăratul diagnostic şi cum a murit mama noastră. Nu ştim deloc ce s-a întâmplat. Ştim doar din ce spunea Cornel Galeş, soţul ei. Interesant este cum a semnat ea pentru vânzarea casei, în condiţiile în care nu mai era conştientă? Avea momente când mă recunoştea şi momente când nu mai ştia cine sunt”, a spus Mugurel, potrivit click.ro.

Ileana Ciuculete a murit pe un pat de spital pe 14 martie, la vârsta de 64 de ani.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close