Antena 3 CNN Show Showbiz Bebeluşul dictator: O artistă şi-a deghizat fetiţa în cei mai sângeroşi lideri ai secolului XX (FOTO)

Bebeluşul dictator: O artistă şi-a deghizat fetiţa în cei mai sângeroşi lideri ai secolului XX (FOTO)

Bebeluşul dictator: O artistă şi-a deghizat fetiţa în cei mai sângeroşi lideri ai secolului XX (FOTO)
Sursa foto: bebelus
18 Mar 2010   •   12:31

O artistă din Danemarca a stârnit controverse după ce şi-a îmbrăcat bebeluşul în costume asemănătoare cu cele ale celor mai sângeroşi dictatori ai lumii şi apoi l-a fotografiat, publicând pozele pe internet. Nina Maria Kleivan şi-a deghizat fetiţa în Hitler, Stalin, Saddam Hussein, Mussolini şi alţi lideri ai secolului XX, arată The Sun.

Costumele au fost realizate chiar de artista daneză. ?A fost ciudat să o văd pe fetiţa mea îmbrăcată precum Hitler. Nu a fost deloc simplu să cos toate acele costume micuţe, mai ales svastica de pe mâneca costumaşului care îl imită pe cel al lui Hitler.?

Nina, al cărui tată a fost închis într-un lagăr al nemţilor, a declarat: ?Toţi oamenii au o parte diabolică. Chiar şi fetiţa mea ar putea ajunge să conducă Danemarca cu un pumn de fier?.

Bernie Farber, reprezentant al Congresului Evreilor din Canada,susţine că daneza ar fi putut găsi a altă modalitate de a-şi exprima trăirile artistice. ?În mod sigur, există modalităţi mai simple de a de arăta că răul există în noi toţi. Nu era nevoie să coasă svastici pe costumaşele copilului ei?.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: dictator bebelus artista
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close