Antena 3 CNN Show Showbiz Bote i-a făcut cadou iubitei sale o petrecere pe un iaht de 10 milioane de euro

Bote i-a făcut cadou iubitei sale o petrecere pe un iaht de 10 milioane de euro

Bote i-a făcut cadou iubitei sale o petrecere pe un iaht de 10 milioane de euro
Sursa foto: Foto: a1.ro
17 Mai 2011   •   23:01

Ce n-a văzut Parisul, s-a văzut la Cannes de ziua Valeriei Marini,iubita lui Cătălin Botezatu. Actriţa a avut parte de o petrecere de basm pe un iaht de peste 10 milioane de euro. Au fost 100 de invitaţi. Printre ei şi Mihaela Borcea care în ciuda divorţului a strălucit toată seara. Bote a lipsit de la distracţie, dar a trimis un cadou pe măsura pretenţiilor.

Ea este sărbătorita. Valeria Marini, creatoare de modă în Italia, actriţă şi prezentatoare tv. Şi... iubita lui Cătălin Botezatu.

"Valeria are o inimă uriaşă, e o persoană senzaţională şi iată rezultatul: vaporul e plin de prietenii ei"

O sută, mai exact. Miliardari şi tinere superbe coborâte parcă din paginile revistelor de modă. Au fost şi două românce. Mariana Vătămanu, asistenta personală a Valeriei dar şi Mihaela Borcea. Fosta soţie a boss-ului dinamovist a vrut să uite pentru câteva ore de toate grijile.

Şi a fost. Una ca pentru milionarii Italiei.

Au avut la dispoziţie trei etaje, 2 saloane uriaşe, 3 baruri, şi zeci de camere. O singură regulă a impus proprietara iahtului invitaţilor. Încălţămintea rămâne la intrare. Păcat de pantofii de designer ai domnilor şi de sandalele cu Swarovski ai doamnelor... La cererea Valeriei, mâncarea a fost adusă cu avionul personal de la Milano. Sărbătorita a fost răsplătită pentru eforturile de gazdă. Cu zeci de cadouri exorbitante. Numai de la Mihaela Borcea a primit un colier cu... diamante.

De la Cătălin Botezatu a primit nu una ci şase rochii create special pentru ea. Că doar o dată împlineşte superba blondă, şi pe deasupra iubita lui... 43 de ani. Chiar dacă nu îi arată...

 



×
Subiecte în articol: Catalin Botezatu iubita petrecere
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close