Antena 3 CNN Show Showbiz Botezatu nu exclude o împăcare cu Bianca: "Orice e posibil!" (VIDEO)

Botezatu nu exclude o împăcare cu Bianca: "Orice e posibil!" (VIDEO)

Botezatu nu exclude o împăcare cu Bianca: "Orice e posibil!" (VIDEO)
Sursa foto: bote
31 Mar 2010   •   23:01

Celebra replică a lui Cătălin Botezatu la adresa Biancăi "Dacă o văd, s-ar putea să o calc în picioare" s-a mai îndulcit. La câteva zile după începerea scandalului, creatorul de modă este supărat încă pe blondă, dar, acum, nu mai spune răspicat "niciodată" atunci când vine vorba despre o posibilă împăcare.

Bianca ar putea deveni din nou... blonda lui Bote. Semn că dragostea nu se uită chiar aşa de repede.

?Da, am iubit-o, dar există momente în care ceva se opreşte. Poate să reînceapă să bată din nou, ca o inimă în infarct. E posibil, e posibil să nu mai bată niciodată. Orice e posibil? spune Botezatu.

Vizibil supărat de ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută, Cătălin a mărturisit că a vorbit cu Bianca abia luni seara... prin SMS-uri.

?Sunt nişte mesaje în care mi-a spus "Iartă-mă". I-am spus repetitiv "Demonstrează că te-ai schimbat sau că eşti altceva". Rămâne să demonstreze, asta ţine de timp? mai spune creatorul de modă.

Timp care, speră Bianca, să treacă cât mai repede. Tocmai de aceea nu stă cu mâinile în sân. Iar întâlnirea din parc cu Adrian Cristea surprinsă ieri de paparazii a fost una nevinovată, spun cei doi.

?Ne-am întâlnit, am luat masa la restaurant şi urma să vină şi Cătălin ca să stabilim... exact lucrurile cum sunt? le-a spus Bianca ziariştilor.

Cătălin nu a mers însă la întâlnire, aşa că au apărut deja şi speculaţiile. Prinţul a negat marţi seară, din nou, orice legătură între ei.


Oricum, Cătălin spune că nu întâlnirile celor doi ar fi motivul despărţirii.

?Motivul pentru care noi ne-am despărţit este faptul că ea nu m-a ascultat. Iar dacă ea a fost acolo sau nu, e o chestie relativă care, dacă vrei să o demontezi o poţi demonta. Poate că nu sunt Luceafărul pentru ea ca să realizeze că a pierdut ceva nemaipomenit, poate că sunt doar un simplu bărbat din viaţa ei care n-a făcut altceva decât să fie "în slujba ei" de când o cunosc? a mai declarat Cătălin Botezatu.



Observator

×
Subiecte în articol: Catalin Botezatu
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close