Antena 3 CNN Show Showbiz Cătălin Botezatu, despre prima femeie de care s-a îndrăgostit: „S-a dovedit a fi mai târziu o iubirea grea”

Cătălin Botezatu, despre prima femeie de care s-a îndrăgostit: „S-a dovedit a fi mai târziu o iubirea grea”

Cătălin Botezatu, despre prima femeie de care s-a îndrăgostit: „S-a dovedit a fi mai târziu o iubirea grea”
Sursa foto: Foto: Facebook/Catalin Botezatu
03 Sep 2017   •   23:17

Cătălin Botezatu a vorbit despre prima femeie de care s-a îndrăgostit. Creatorul de modă a fost precoce pentru că primii fiori ai iubirii au venit pentru el la vârsta de șapte ani.

„A fost o zi groaznică, glumesc. A fost o zi frumoasă, dar groaznică pentru părinții mei deoarece în prima zi de școală eu m-am îndrăgostit de o fetiță frumoasă cu ochii albaștri și blondă, pe nume Matica Adriana, care din nefericire pentru mine fusese repartizată la o altă clasă. Eu eram la A, iar ea era la C. Am făcut un scandal monstruos și până când nu au mutat-o pe această fetiță în clasă cu mine nu am încetat să urlu. Această iubire s-a dovedit a fi mai târziu o iubirea grea pentru că am devenit concurenți. Ea era la fel de bună ca și mine la învățătură și fiind cei mai buni din clasă ne băteam așa cap în cap, ca doi tăurași. Dar am iubit-o foarte tare. Acum Adriana este medic și a rămas la fel de frumoasă și mă bucur că m-am îndrăgostit din prima zi de școală de o femeie ca ea”, a declarat Botezatu pentru Libertatea.

×
Subiecte în articol: Catalin Botezatu creator de moda
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close