Antena 3 Show Showbiz Cătălin Botezatu: M-am culcat cu cele mai frumoase femei din România (VIDEO)

Cătălin Botezatu: M-am culcat cu cele mai frumoase femei din România (VIDEO)

25 Feb 2010   •   15:33
Cătălin Botezatu: M-am culcat cu cele mai frumoase femei din România (VIDEO)
Sursa foto: Catalin Botezatu

Cătălin Botezatu nu se sfieşte să povestească experienţele sale sexuale. Într-un interviu acordat unui post de radio, creatorul de modă a povestit prima sa experinţă sexuală şi a ţinut să menţioneze că "s-a culcat cu cele mai frumoase femei din România", arată Libertatea.

"Eram în liceu când mi-am început viaţa sexuală. Era o concurenţă între băieţi şi consideram că cel care va face primul acest pas, va fi cel mai şmecher. Eu am fost şmecher. Aveam 16 ani. Era o blondă frumoasă, studentă în anul I la Medicină, era foarte vânată?, a declarat designerul.

Cât despre numărul femeilor care i-au îmbăgăţit de atunci viaţa sexuală, Botezatu spune că ?nu cantitatea contează, ci calitatea?. ?În perioada 18-30 de ani, cât am fost model nu mi-a scăpat nici una. M-am culcat cu cele mai frumoase femei din România, fie că erau singure, ale cuiva sau măritate", a adăugat creatorul de modă.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close