Antena 3 CNN Show Showbiz Cătălin Botezatu nu vrea să se însoare! De supărare, a plecat din emisiunea lui Capatos (VIDEO)

Cătălin Botezatu nu vrea să se însoare! De supărare, a plecat din emisiunea lui Capatos (VIDEO)

Cătălin Botezatu nu vrea să se însoare! De supărare, a plecat din emisiunea lui Capatos (VIDEO)
24 Sep 2009   •   12:04

Cătălin Botezatu a surprins miercuri seară audienţa emisiunii lui Dan Capatos, ?Un Show Păcătos?, după ce a plecat din platou, din motive greu de înţeles, atât pentru cei care au urmărit emisiunea, cât şi, probabil, pentru el. Dialogul din show-ul de la Antena 1 a început banal, cu întrebări despre turneul pe care l-a efectuat creatorul de modă în America, dar a ajuns rapid la un subiect, se pare, sensibil pentru creatorul de modă: însurătoarea!

?Dacă vrei să mă iei aşa, la mişto, asta a fost important, faptul că o sală imensă de la Waldorf Astoria s-a ridicat în picioare şi m-a aclamat, iar că ambasadoarea ONU, şi cea a României la New York a spus că este pentru prima oară când este mândră că este româncă. Asta e important, nu că a fost Lady Gaga sau Madonna?, a declarat Cătălin Botezatu.

Creatorul de modă a fost vizibil deranjat de faptul că prezentatorul emisiunii de la Antena 1 dorea să ştie cum a fost în America. Botezatu a ţinut să sublinieze că are cunoştinţe importante în lumea showbiz-ului internaţional, printre care Madonna şi Lady Gaga, dar că nu face paradă cu acest fapt.

?Un român a reuşit să ridice în picioare o sală de americani şi de oficialităţi, asta a fost important. Nici măcar aroganţa asta, că a fost Lady Gaga şi Madonna... da o cunosc şi pe Madonna, şi pe Lady Gaga, cunosc foarte multe personalităţi, dar nu fac paradă că le cunosc?, a spus vizibil nervos, Cătălin Botezatu.

CĂTĂLIN BOTEZATU, MIŞTOURILE ŞI LADY GAGA


Creatorul român de modă a apreciat că a fost ?luat la mişto? în cadrul dialogului pe care l-a avut cu realizatorii emisiunii, aceştia întrebându-l despre turneul pe care l-a efectuat în America.

?Din moment ce spui că ai fost la New York şi a venit Madona, deja m-ai luat la mişto. Uite, nu suport nici acest mişto, chiar dacă e vorba de profesia mea?, a precizat Botezatu.

În altă ordine de idei, Cătălin Botezatu, a fost invitat să se... căsătorească cu Bianca Drăguşanu, asistenta emisiunii ?Un Show Păcătos? şi totodată prietena creatorului de modă. În acest sens, Dan Capatos l-a invitat pe fostul primar Viorel Lis, care urma să ?oficieze? evenimentul. Creatorul de modă a refuzat însă să-i facă jocul moderatorului emisiunii.

BOTEZATU REFUZĂ SĂ SE ÎNSOARE CU ZÂMBETUL PE BUZE


?Având în vedere că v-am respectat ca primar, dar acum nu mai sunteţi un primar, ci un simplu cetăţean, nu pot răaspunde la această întrebare deoarece ţine de intimitatea noastră. Mai ales că nu-mi doresc absolut deloc să fim penibili?, a spus Cătălin Botezatu, în faţa lui Viorel Lis. ?Eu vă apreciez foatre tare şi, cu tot respectul, relaţia noastră este una personală pe care nu dorim să o penibilizăm?, a declarat Cătălin Botezatu. Sentimentele sale, din acel moment, nu erau însă în concordanţă cu zâmbetul afişat de el şi, mai ales, cu ceea ce părea să îşi dorească Bianca. Asistenta lui Capatos părea extrem de încântată de acest moment şi dădea senzaţia că de abia aşteaptă să fie cununată de fostul primar Viorel Lis!

BOTEZATU NU VREA GLUME CU BIANCA. ŞI NICI NUNTĂ!



Botezatu a spus că ar putea pleca chiar în acel moment din platou, chiar dacă are simţul umorului, ?pentru că am venit aici chiar şi pentru a discuta subiecte sensibile, dar a fi pus într-o situaţie penibilă nu mă caracterizează deoarece am o vârstă?.

?Drept pentru care, dacă nu încetăm această dispută, acest microfon dispare?, a spus, din ce în ce mai întunecat, Botezatu, în timp ce-şi scotea microfonul de la piept. Apoi, după o ceartă de câteva minute cu cei din platou, Cătălin Botezatu, îngâmfat şi plin de el, a decis să părăsească platoul, lăsându-i baltă nu doar pe telespectatori, ci şi pe Bianca, ce părea că a avut intenţii serioase de însurătoare. Chiar şi doar la Capatos în emisiune.

BOTEZATU PLEACĂ DIN EMISIUNEA LUI CAPATOS


Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close