Antena 3 CNN Show Showbiz Ce a descoperit în telefonul Mădălinei Manole tatăl acesteia la șase ani după sinuciderea artistei

Ce a descoperit în telefonul Mădălinei Manole tatăl acesteia la șase ani după sinuciderea artistei

Ce a descoperit în telefonul Mădălinei Manole tatăl acesteia la șase ani după sinuciderea artistei
20 Aug 2016   •   11:44

Sorin Urziceanu i-a vândut furadan Mădălinei Manole şi a fost condamnat la şase ani şi jumătate de închisoare pentru trafic de persoane. Se pare că în urmă cu cinci ani, şoferul de taxi ar fi făcut parte dintr-o reţea de traficanţi de persoane, scrie cancan.ro.

"Am auzit, aş vrea să fac nişte corectări necesare pentru că de 5 ani de zile se persistă în această greşeală. Acest individ nu Mădălinei Manole i-a vândut nenorocita de otravă şi nu a ştiut că pentru ea e. Acesta i-a vândut-o unei individe care a fost lăsată liberă, cum cum de altfel a fost lăsat şi acest individ, de către procurorul Moldovanu. Această nenorocită de otravă a fost comandată şi livrată Bertei Slav. Există un nucleu de criminali care mi-a omorât fata. Am descoperit o convorbire telefonică după moartea ei, făcută pe telefonul Mădălinei de soţul iubitor. Asta nu ştie lumea, că în dimineaţa de 14, la ora 7 şi la ora 9 când Mădălina îşi dăduse sufletul de mult, pe telefonul ei ei apărut două convorbiri telefonice cu două persoane fizice diferite. Acest om nu mai poate că i-a murit soţia. El nici măcar o floare nu a venit să îi aducă," a declarat Ion Manole.

×
Subiecte în articol: furadan Ion Manole Mădălina Manole
Parteneri
Mama fetiței găsite moartă sub canapea, săltată de mascați la Vama Nădlac
x close