Antena 3 CNN Show Showbiz Cel mai scump divorţ din showbiz: Mel Gibson ar putea să-i dea soţiei 500 de milioane de dolari

Cel mai scump divorţ din showbiz: Mel Gibson ar putea să-i dea soţiei 500 de milioane de dolari

Cel mai scump divorţ din showbiz: Mel Gibson ar putea să-i dea soţiei 500 de milioane de dolari
Sursa foto: Mel Gibson
15 Apr 2009   •   09:54

Divorţul dintre Mel Gibson şi soţia lui a făcut înconjurul lumii. Robyn Gibson a intentat divorţ, după un mariaj care a durat 28 de ani. Potrivit Hollywood Insider, acesta ar putea să fie cel mai scump divorţ din lumea showbiz-ului, iar actorul ar putea fi nevoit să-i dea soţiei lui jumătate din avere, estimată la un miliard de dolari.

Cu toate că cei doi nu au semnat un contract prenupţial la începutul mariajului, soţia actorului are dreptul la jumătate din averea acestuia pentru a petrecut alături de Gibson aproape trei decenii.

Averea actorului american se ridică la aproape un miliard de euro. Numai producţia regizată de Gibson, ?The passions of the Christ?, a avut încasări de 600 de milioane de euro.

Publicaţia britanică The Sun a dezvăluit şi motivul divorţului lui Mel Gibson: rusoaica Ocsana Pochepa, în vârstă de 24 de ani. Femeia susţine că ar avea o relaţie cu celebrul actor. ?Ştiu că suntem diferiţi, dar Mel este un bărbat în toată firea care ştie ce vrea. Şi eu ştiu ce vreau.? a spus rusoaica.

Şi alte celebrităţi au plătit sume exorbitante în urma divorţurilor. Michael Jordan a fost nevoit să-i plătească soţiei impresionanta sumă de 168 de millioane de dolari, în timp de Steven Spielberg i-a dat soţiei nu mai puţin de 100 de milioane de dolari în urma divorţului din 1989.

În cursul zilei de luni, celebrul actor şi regizor a declarat, prin intermediul unui comunicat, că el şi soţia sa trăiesc separaţi încă din 26 august 2006.

Robyn Gibson a cerut custodia comună asupra singurului copil minor, Tom, în vârstă de 10 ani. Ceilalţi şase copii ai lui Gibson au depăşit vârsta de 18 ani.
Mel Gibson, în vârstă de 53 de ani, este unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood. În 2004, el a regizat peliculele "The Passion of the Christ" şi, în 2006, "Apocalypto." Artistul a câştigat două premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun film", în 1995, cu pelicula "Braveheart".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mel Gibson
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close