Antena 3 CNN Show Showbiz Cererea lui Elton John de a adopta un copil din Ucraina, respinsă din cauza vârstei şi a stării civile

Cererea lui Elton John de a adopta un copil din Ucraina, respinsă din cauza vârstei şi a stării civile

Cererea lui Elton John de a adopta un copil din Ucraina, respinsă din cauza vârstei şi a stării civile
15 Sep 2009   •   10:31

Oficialii de la Kiev au respins cererea lui Elton John de a adopta un copil din Ucraina. Autorităţile şi-au motivat decizia spunând că Elton este necăsătorit şi are o vârstă prea înaintată pentru a face un astfel de pas. Vedeta dorea să înfieze un copil bolnav de SIDA dintr-un orfelinat ucrainean.

Decizia Ministerului Tineretului, Sportului şi Familiei de la Kiev vine la câteva zile după ce Elton John şi-a exprimat dorinţa de a adopta un copil din Ucraina. Deşi oficialii spun că Elton John este prea bătrân şi nici nu este căsătorit, medicii de la orfelinat insistă asupra faptului că adopţia ar fi fost un exemplu pentru toţi ucrainenii.

Băieţelul care l-a impresionat pe Elton John se numeşte Lev, are un an şi două luni şi creşte într-un orfelinat din estul Ucrainei. Artisul l-a cunoscut pe copil în timpul unui program de combatere a răspândirii viruslui HIV.

Vedeta a recunoscut că, până să-l cunoască pe Lev, ideea de a adopta un copil nu prea îi surâdea, dar acum este mai hotărât ca niciodată să facă acest pas.

Cântăreţul, care conduce o fundaţie de caritate pentru victimele infectării cu virusul HIV, nu se află la prima vizită în această ţară. Acum doi ani, el a concertat în centrul Kievului, în cadrul unui spectacol gratuit la care au participat zeci de mii de oameni.

Scopul concertului a fost acela de a-i ajuta pe oameni să conştientizeze pericolul care înseamnă SIDA. Asta în condiţiile în care Ucraina este ţara europeană cu cel mai rapid ritm de extindere a virusului HIV.



Antena 3

×
Subiecte în articol: elton john Kiev adoptie refuz Ucraina HIV
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close