Antena 3 CNN Show Showbiz Cine este celebra româncă din Paşcani, însărcinată cu designerul milionar Philipp Plein. Cu o avere de 800.000.000 euro, el și-a părăsit logodnica, cu care are doi copii, pentru a se întoarce la top model

Cine este celebra româncă din Paşcani, însărcinată cu designerul milionar Philipp Plein. Cu o avere de 800.000.000 euro, el și-a părăsit logodnica, cu care are doi copii, pentru a se întoarce la top model

Celebra româncă din Pașcani care a înnebunit lumea este însărcinată, iar tatăl copilului este un celebru creator de modă. 

de Georgiana Adam    |    30 Mar 2024   •   15:55

Cei doi au mai fost împreună în trecut. 

Românca din Paşcani care a făcut furori în Italia după participarea la o emisiune l-a convins pe designerul Philipp Plein că ea este aleasa. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Dragostea a fost prea mare, căci afaceristul a renunțat la relația cu mama copiilor săi pentru a reveni în brațele Andreei Sasu.

Designerul și-a părăsit logodnica, pentru a se întoarce în brațele tinerei din Pașcani. 

Acum toată presa internațională vuiește despre idila lor amoroasă, iar numele modelului stă pe buzele multora.

Cei doi au mai fost împreună în trecut.

Au avut o relație de patru ani, dar s-au despărțit după ce germanul i-a fost infidel. Însă, trecutul a fost lăsat în urmă, iar acum cei doi trăiesc o frumoasă idilă și vor deveni părinți.

Andreea Sasu are o carieră uimitoare în lumea modei și a televiziunii. Românca s-a mutat în Italia în anul 2010, unde și-a dorit enorm să apară pe micile ecrane. 

S-a iubit cu bărbați celebri, printre care pilotul de Moto GP Andrea Iannone, apoi de Riccardo Saponara, mijlocașul lui Hellas Verona, dar şi cu ''cel mai frumos prizonier din lume'', Jeremy Meeks. 

Acesta a devenit faimos după ce fotografia lui din arest a ajuns virală pe reţelele sociale. După ce a fost eliberat, Jeremy a ajuns să defileze pentru Philipp Plein.

Cunoscut pentru stilul său de viaţă exclusivist, cu o avere de 800.000.000 euro, Philip Plein a fost împreună şi cu Mădălina Ghenea.

×
Subiecte în articol: Philipp Plein Pascani Andreea Sasu
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close