Antena 3 CNN Show Showbiz Codin Maticiuc, la un pas de moarte: ”Ţine-mă, Bărbosule...”

Codin Maticiuc, la un pas de moarte: ”Ţine-mă, Bărbosule...”

Codin Maticiuc, la un pas de moarte: ”Ţine-mă, Bărbosule...”
Sursa foto: Foto: www.facebook.com
de M.Z.    |    14 Noi 2016   •   08:29

Codin Maticiuc a fost în pericol de moarte dar, din fericire, craiul de Dorobanţi a scăpat cu bine. Cunoscutul blogger a făcut o vizită la Chişinău, la un eveniment cultural, iar vremea rea l-a surprins la întoarcere într-un avion cam nesigur, potrivit Cancan.ro

Codin şi-a povestit păţania, cu umor, pe o rețea de socializare.

Scriu aceste rânduri într-un avion si daca voi le citiți inseamna ca am trăit si a aterizat cu bine la Otopeni de le-am postat. Am decolat de la Chisinau cu o cascarabeta d'aia cu elice de la Tarom pe un viscol de nedescris. Pilotul a ratat prima decolare, a mai dat un tur de pista si a-ncercat din nou. Gândacul nostru s-a ridicat cu greu si imediat a adoptat stilul de zbor "frunza in vânt". M-am îndreptat iar către Dumnezeu ca mereu cand ma simt incercat de viața (cum a fost cand am văzut-o pe Madalina Ghenea in carne si oase sau cand mi-a zis Pepe ca n-are să-mi dea masa la Loft). Sincer m-am gândit sa si postez pe facebook la decolare: "zbor, rugati-va pentru mine". Apoi mi-am amintit de toti aia care ma înjură si mi-am dat seama ca s-ar ruga mult mai mulți sa crap. (...), nici Autobaza nu e mică. Sunt peste 60.000 de oameni si acolo. N-am mai postat. (...) 

M-am (...) pe mine. Era femeie!! Va jur, verificați la Tarom daca nu credeți, cursa din seara asta 18.45 Chisinau-București. Căpităniță, nene! Părea si tânara din voce. Am simțit ca ma ia cu leșin. Femeie la manșă imi trebuie mie in zi de 13 cu vânt si pe urcare si pe coborâre?!? (...) ei de viața, mi-a zis mie mama ca femeile astea o sa ma omoare dar nu ma gandeam ca la propriu! Hai Mona, fata mea, concentrează-te! Nu stiu sigur daca Mona o cheama ca de cand i-am auzit glasul n-am mai fost om sa aud si ce spune. Hai iubita mea, sper sa fii urâta ca astea urate se tin de scoala si fac lucrurile mai temeinic! Sper ca n-ai Snapchat si selfieuri din cabina! Hai, Mona, hai! (...) Vad luminile orașului! Sper sa nu mă-nșel si sa fie ceva lumina de la capătul tunelului. Tine-ma, Barbosule sa fac si postarea asta ca o simt buna si o sa mearga mult si pe share!”, a scris Maticiuc, duminică seara, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Codin Maticiuc avion
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close