Antena 3 CNN Show Showbiz Codin Maticiuc spune adevărul despre Neversea: „Da, nebunilor, v-a stricat orașul că d'aia au refuzat și Târgu Jiu și Târgu Ocna să-l facă la ei”

Codin Maticiuc spune adevărul despre Neversea: „Da, nebunilor, v-a stricat orașul că d'aia au refuzat și Târgu Jiu și Târgu Ocna să-l facă la ei”

Codin Maticiuc spune adevărul despre Neversea: „Da, nebunilor, v-a stricat orașul că d'aia au refuzat și Târgu Jiu și Târgu Ocna să-l facă la ei”
10 Iul 2017   •   19:49

Codin Maticiuc a povestit, pe Facebook, care a fost atmosfera la Neversea, un festival care a atras aproape 50.000 de oameni în prima zi de concerte. 

”Ca sa stii despre Neversea. Agitatie mare pe weekend la mare si deja cu o săptămana inainte la București si prin țara. (...) Constănțenii si ei agitati. Unul de pe la Apele Romane nu le-a semnat la ăștia o hârtie de au mutat festivalul cu trei zile inainte pe langa portul Tomis la niste scări de-mi venea rau cand trebuia sa le urc dimineata si ma gândeam daca sa nu dorm acolo pe nisip ca doar era si a doua zi treaba. Da' si ăștia de la Neversea le-au intors-o si n-au lasat sa intre autoritățile fara bratari All Inclusive de saracu' prietenu' meu Horia de la OPC a trebuit sa cheme jandarmii ca sa verifice si el o terasa. Erau alti constănțeni pe hate care la postarile mele cu festivalul comentau ca nu pot sa doarmă de muzica. Da, nebunilor, v-a stricat orașul ca d'aia au refuzat si Targu Jiu si Targu Ocna sa-l faca la ei asa cum era in plan ca nu știau ce sa faca cu infuzia de euroi ca n-aveau nici case de schimb”, scrie Codin Maticiuc pe Facebook.

”Cum ajungeai la LOFT se schimba priveliștea, stil, elegantă, rafinament si bun gust si daca aveai bulan de o masa la balustrada erai imparat. La comenzi a fost mai subțire ca de-obicei. Am recunoscut câțiva milionari in euro care cum ajungea o bunoaca la masa o întrebau scurt: "Ce bei? Vin sau șpriț?", de se bloca femeia ca ii era frica ca daca zice vin nu o sa-i mai dea nici apa mai tarziu si se cramponau pe langa frapiera cu gheata care era mai pe "all you can ice", la discreție adică pentru cititorii din Fierbinți”, a mai scris el.

 

 

×
Subiecte în articol: Codin Maticiuc festival
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close