Antena 3 CNN Show Showbiz Cristi Borcea a divorţat. Copiii rămân la mamă iar averea va fi împărţită

Cristi Borcea a divorţat. Copiii rămân la mamă iar averea va fi împărţită

Cristi Borcea a divorţat. Copiii rămân la mamă iar averea va fi împărţită
Sursa foto: Foto: Mediafax
23 Mai 2011   •   20:15

De mână, ca doi buni şi vechi prieteni, soţii Borcea şi-au spus astăzi adio definitiv! În faţa judecătorului. După o relaţie de peste 20 de ani, cu 3 copii şi o avere de peste 100 de milioane de euro.

Prezenţa la Judecătoria Buftea a fost o simplă formalitate pentru că Mihaela şi Cristi au hotărât să se separe de comun acord. La ea au rămas cei trei copii.

Un băiat de 14 ani şi gemenii de opt ani - o fată şi un băiat. Acestea sunt diamantele familiei Borcea. Acum, tătăl lasă acasă comoara şi îşi vede de viaţa lui.

Iar Cristi Borcea i-a urmat sfatul înainte de pronunţarea divorţului. A anunţat deja că se va căsători la toamnă cu modelul Alina Vidican, pe care o ştie bine încă de acum opt ani. Naş va fi Gigi Becali. Astăzi, patronul dinamovist a ieşit vizibil afectat din sala de judecată.

Cristi şi Mihaela Borcea au venit împreună la Judecătoria din Buftea. Cu aceeşi maşină, ţinându-se de mână. Au stat doar câteva minute în sala de judecată. Au semnat şi au plecat oameni liberi. De mână, dar fiecare pe un alt drum.

Cristi va putea să-i viziteze copiii ori de câte ori doreşte. Până la nuntă, dinamovistul mai are de trecut pe la notar. Soţii Borcea au decis să renunţe la partaj şi să împartă bunurile şi banii frăţeşte.

Şi vorbim despre o avere estimată la 120 de milioane de euro. Mai multe proprietăţi în ţară şi străinătate, yachturi şi acţiuni la mai multe firme.

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close