Antena 3 CNN Show Showbiz Cristi Borcea şi proaspăta soţie au plecat la Miami, în luna de miere

Cristi Borcea şi proaspăta soţie au plecat la Miami, în luna de miere

Cristi Borcea şi proaspăta soţie au plecat la Miami, în luna de miere
Sursa foto: Foto: stl.ro
30 Aug 2011   •   10:40

Cristi Borcea nu şi-a ţinut proaspăta soţie prea mult în ţară. Marţi dimineaţă, boss-ul de la Dinamo a urcat-o pe Alina într-un avion şi au plecat împreună la Miami. S-au declarat mulţumiţi de cum a decurs cel mai important eveniment din viaţa lor.

Cristi şi Alina au lăsat Rolls-ul primit cadou de la naş acasă şi au venit la aeroport cu una din limuzinele de lux ale acţionarului de la Dinamo. Au lăsat bagajele pe seama angajaţilor şi s-au îndreptat spre terminalul plecări. Erau amândoi numai un zâmbet.

Au început deja să-şi spună vorbe de alint, specifice unor proaspeţi însurăţei.

La fel de frumos va fi şi albumul nunţii. Cristi şi Alina au făcut o şedinţă foto demnă de marile reviste de modă din lume.

La succesul evenimentului au contribuit din plin şi naşii, fapt evidenţiat şi de imaginile surprinse în timpul ceremoniei religioase. Cristi a glumit mai tot timpul cu Gigi Becali, dar a ţinut-o mereu pe Alina de mână, care era vizibil mai emoţionată.

Deşi au circulat zvonuri că părinţii Alinei nu ar veni la nuntă pe motiv că nu sunt de acord cu căsătoria fiicei lor, socrii mici au demonstrat contrariul.

Acum că totul a ajuns la final, Cristi şi Alina şi-au făcut noi planuri de viitor.

 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close