Antena 3 CNN Show Showbiz Cum s-au distrat tinerii de bani gata pe litoral. Codin Maticiuc: „Întrebarea la noi era <<Cu ce ne putem îmbăta și să fie ieftin?>>” 

Cum s-au distrat tinerii de bani gata pe litoral. Codin Maticiuc: „Întrebarea la noi era <<Cu ce ne putem îmbăta și să fie ieftin?>>” 

Cum s-au distrat tinerii de bani gata pe litoral. Codin Maticiuc: „Întrebarea la noi era &lt;&lt;Cu ce ne putem îmbăta și să fie ieftin?&gt;&gt;” 
01 Mai 2017   •   17:25

Codin Maticiuc a dezvăluit, la Antena 3, cum au arătat petrecerile de zeci de mii de euro de 1 Mai și cum s-au distrat tinerii de bani gata pe litoral.

”Lucrurile au fost mult mai organizate. Eu vin aici de 21 de ani, aici sunt într-adevăr două cluburi care au trecut Mamaia pe harta internațională (...). Am avut 9.000 de brățări vândute în afara țării”, a spus Codin Maticiuc, la Antena 3.

Codin a comentat și știrile despre notele de plată de zeci de mii de euro, pe litoral, arătând că, de data aceasta, doar străinii au epatat.

”DNA-ul își face treaba bine. Niciun român nu a avut nicio notă interesantă, nimeni nu a făcut nimic. Întrebarea a fost: Cu ce ne putem îmbăta și să fie ieftin?”, a spus amuzat Codin Maticiuc.

Cea mai scumpă notă de plată din Mamaia

 

 

×
Subiecte în articol: Codin Maticiuc litoral
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close