Antena 3 CNN Show Showbiz Dedicaţie sexy de la Robbie Williams pentru Gary Barlow: S-a plimbat gol, cu „bărbăţia“ ascunsă între picioare

Dedicaţie sexy de la Robbie Williams pentru Gary Barlow: S-a plimbat gol, cu „bărbăţia“ ascunsă între picioare

Dedicaţie sexy de la Robbie Williams pentru Gary Barlow: S-a plimbat gol, cu „bărbăţia“ ascunsă între picioare
Sursa foto: Foto: mirror.co.uk
22 Ian 2011   •   18:24

Robbie Williams i-a făcut o dedicaţie sexy lui Gary Barlow, la aniversarea acestuia, care şi-a sărbătorit împlinirea a 40 de ani printr-un concert susţinut la sala Shepherd's Bush Empire, de la O2 Arena din Londra, informează dailymail.co.uk.
   
Robbie Williams nu a putut participa la eveniment, dar i-a trimis lui Gary Barlow o înregistrare video în care apare gol, cu "bărbăţia" ascunsă între picioare, traversând o grădină cu un câine sub un braţ.
   
"Vreau să te relaxezi în ceea ce priveşte turneul, pentru că ştiu că eşti puţin îngrijorat. Însă sunt bine, băieţi. Fac tratament", i-a transmis Robbie colegului său de trupă, în înregistrarea care a putut fi urmărită pe un ecran de pe scenă. "Sunt mândru să te numesc prietenul meu", a adăugat Robbie.
   
După vizionarea înregistrării, Gary a cântat câteva piese împreună cu colegii săi de trupă, Mark Owen, în vârstă de 38 de ani, Howard Donald, în vârstă de 42 de ani, şi Jason Orange, în vârstă de 40 de ani.
   
În public s-au aflat celebrităţi precum Gwyneth Paltrow, Kimberley Walsh, Claudia Schiffer, Alesha Dixon, Jason Donovan, David Walliams, Peter Kay şi Alex Jones.
   
Absenţa lui Robbie Williams nu a fost trecută cu vederea, la doar o zi după ce Gary a declarat că încă este de părere că trupa lui este formată din patru membri, deşi, anul trecut, fostul lor coleg li s-a alăturat. Gary a sugerat că prezenţa lui Robbie Williams în trupă este temporară.
   
Robbie Williams a revenit, în iulie 2010, în trupa Take That, care a lansat apoi un nou album, "Progress", înregistrat în formula iniţială, şi va susţine anul acesta un nou turneu, "Progress Live Tour", ale cărui bilete au fost deja epuizate. Turneul va debuta în luna mai.

×
Subiecte în articol: robbie williams formatie trupa
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close