Antena 3 CNN Show Showbiz Divorţuri de cinci stele în 2011. Monica şi Irinel Columbeanu, cap de afiş în topul celor mai mediatizate despărţiri

Divorţuri de cinci stele în 2011. Monica şi Irinel Columbeanu, cap de afiş în topul celor mai mediatizate despărţiri

Divorţuri de cinci stele în 2011. Monica şi Irinel Columbeanu, cap de afiş în topul celor mai mediatizate despărţiri
Sursa foto: Foto: Mediafax
29 Dec 2011   •   12:03

Anul 2011 a fost un an al divorţurilor celebre. Tonul rupturilor din showbizul autohton l-au dat Monica şi Irinel Columbeanu.

Pepe şi Oana, Mihaela şi Cristi Borcea, Irina şi Remus Truică se mai numără printre cuplurile care s-au despărţit anul acesta.

Aşa cum au avut parte de nunta anului, naşterea anului şi botezul anului, cuplul Monica şi Irinel Columbeanu au avut parte, în 2011, de divorţul anului.

Înregistrările video difuzate la TV cu Irinel Columbeanu alături de două domnişoare-n jacuzzi, pe când Monica se afla în America, au grăbit sfârşitul mariajului mult mediatizatului cuplu.

A urmat un divorţ cu năbădăi şi o ceartă zdravănă pentru custodia Irinei Columbeanu.

Alt divorţ „cu cântec" al anului 2011 a fost cel dintre Pepe şi Oana Zăvoranu. Cele două vedete autohtone au „ţinut", luni bune, primele pagini ale tabloidelor cu scandalul mediatic referitor la mariajul lor eşuat.

După ce Pepe a părăsit domiciliul conjugal, Oana a depus actele de divorţ, care s-a pronunţat în luna iunie. Ulterior, Pepe a dezvăluit că soţia sa l-a înşelat cu politicianul „Tudy".

După 23 de ani de căsnicie, Mihaela şi Cristi Borcea au decis de comun acord să divorţeze, într-o manieră civilizată, fără prea multe declaraţii.

După divorţ a urmat căsătoria: Borcea şi-a oficializat legătura cu Alina Vidican, o femeie mai tânără decât el cu 14 ani, alături de care trăia frumoase poveşti de iubire de şapte ani.

Un divorţ „de milioane" a fost cel al familiei Truică. Sătulă de escapadele amoroase ale soţului, printre care şi o legătură cu cântăreaţa franceză Patricia Kaas, Irina Truică a hotărât să pună capăt căsătoriei cu Remus Truică.

Divorţul i-a adus pe primele pagini ale tabloidelor, cei doi, părinţii a două fetiţe gemene, având de împărţit o avere estimată la 10 milioane de euro. Nici procesul de custodie nu a fost unul uşor.

 



×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close