Antena 3 CNN Show Showbiz Dosarul morţii Mădălinei Manole, redeschis: Cântăreaţa ar putea fi deshumată

Dosarul morţii Mădălinei Manole, redeschis: Cântăreaţa ar putea fi deshumată

Dosarul morţii Mădălinei Manole, redeschis: Cântăreaţa ar putea fi deshumată
Sursa foto: Foto: INTACT Images
27 Iun 2011   •   20:37

Cazul morţii Mădălinei Manole va fi redeschis! Tribunalul Bucureşti a decis că procurorii nu au luat în calcul toate probele aduse de părinţii artistei împotriva fostului soţ, Petru Mircea. Ei au susţinut tot timpul că fiica lor a murit din vina lui. Acum, procurorii vor relua cercetările. Se poate ajunge chiar şi la deshumarea Mădălinei Manole pentru o nouă necropsie. 

"Maduţa lui tata, nu-mi dau sufletul până nu aflu ce s-a întâmplat cu tine, tată", spune Ion Manole, tatăl artistei.

Dacă va fi redeschisă ancheta, este posibil ca trupul artistei să fie dezgropat.

"Dacă şi prin aşa ceva trebuie să trec, am să trec. Dacă va implica şi asta redeschiderea anchetei, bineînţeles ca se va întâmpla", a declarat Petru Mircea, fostul soţ al Mădălinei Manole.

Părinţii Mădălinei Manole au atacat încă din martie decizia Parchetului de a clasifica drept sinucidere cazul fiicei lor. În acest timp, scandalul între Petru Mircea şi părinţii artistei a luat amploare. Atât în privinţa modului în care fiica lor a murit, cât şi a nepotului lor care nu ar fi lăsat să-şi vadă bunicii.

După trei luni de dezbateri, judecătorii Tribunalului Bucureşti le-au dat dreptate părinţilor Mădălinei. Nu au fost administrate toate probele, iar ancheta trebuie reluată.

"Aş vrea să-l întreb pe Petru Mircea, dacă el a dormit cu ea în trening? Era în trening îmbrăcată şi cu cheile de la maşină lângă ea. Voia să vină acasă la noi, să plece de lângă el", spune tatăl Mădălinei Manole.

"Pentru socrii mei, cu siguranţă sunt de lămurit anumite lucruri şi poate mai bine că se redeschide ancheta ca să se poată lămuri şi ei şi să termine cu minciunile şi jignirile", este de părere Petru Mircea.

Familia doreşte ca ancheta să continue şi ca medicii legişti să le spună dacă artista avea şi alte răni în afară de cea de la cap, din momentul în care s-a prăbuşit. Asta după ce raportul de autopsie a arătat că moartea Mădălinei a fost una violentă, cauzată de "insuficienţa cardio-respiratorie acută consecutivă intoxicaţiei cu o substanţă extrem de toxică'".

Lucrurile s-au complicat când în dosar a apărut un bărbat,  Sorin Ilioaia, care a dat o declaraţie sub jurământ, în faţa unui notar public, susţinând că are dovezi care l-ar incrimina pe Petru Mircea. Mai ales că procurorii nu i-au luat în calcul declaraţia.

Mădălina Manole a fost găsită fără suflare de soţul ei pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani.

 


×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close