Antena 3 Show Showbiz După șase ani de la moartea Mădălinei Manole, abia acum apar aceste dezvăluiri

După șase ani de la moartea Mădălinei Manole, abia acum apar aceste dezvăluiri

20 Aug 2016   •   10:57
 După șase ani de la moartea Mădălinei Manole, abia acum apar aceste dezvăluiri

Mădălina Manole trăia un adevărat coșmar după divorțul de compozitorul Șerban Georgescu. Colegii de scenă care în timpul căsniciei cu Șerban Georgescu o respectau din interes sau de teama influenței pe care o avea compozitorul ajunseseră să o umilească, provocându-i suferință și depresii, acuză tatăl artistei, Ion Manole, citat de ziarulring.ro.

Toți vor să demonstreze acum că Mădălina a fost „mișcată cu capul” (tulburată psihic - n.r.) de mică și că a blestemat-o mamă-sa”, își începe pledoaria Ion Manole. „Silvia Dumitrescu s-a dat mereu drept cea mai bună prietenă a Mădălinei, dar nimeni nu întreabă dacă este chiar așa... Silvia a fost cea mai periculoasă și cea mai parșivă dintre toate. Era precum cameleonul... în față, zicea că îi e prietenă, dar ea avea dușmănie pe Mădălina. Pentru că avea și de ce... Era frumoasă și suplă ca Mădălina? Avea vocea Mădălinei? A obținut ea vreun premiu ca Mădălina? În culise, când una intra pe scenă, se bârfea tare. Silvia și altele, dar și un bărbat, cel mai mare solist... Marcel Pavel.

Mădălina se despărțise de Șerban Georgescu și era în turneu cu gașca lui Bebe Mihu și Maria Dragomiroiu. Într-o seară, Mădălina l-a sunat pe Marian (fratele ei - n.r.) să-i spună că în timp ce stătea la rând să intre în scenă, a venit Marcel Pavel și i-a zis: „Fă, ia treci la coadă! Du-te la rând, că acum trebuie să cânt eu, că mai am și alt spectacol în altă parte!”... Așa, cu tupeu, cu „fă”... Mădălina a sărit, că nu suporta să-i vorbești așa, iar el i-a replicat: „Tu să nu vorbești, ai fost cine ai fost cât a fost Șerban Georgescu, acum să nu sufli în fața mea!”. Asta se întâmpla în fața mai multor artiști. Doar câțiva colegi au fost corecți și s-au purtat respectuos cu Mădălina. Dintre bărbați, Aurelian Temișan și Adrian Enache s-au purtat mereu frumos cu Mădălina", scrie ziarulring.ro.

×
Subiecte în articol: Mădălina Manole Ion Manole

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close