Antena 3 CNN Show Showbiz "Este uimitoare! Sunt foarte norocos!" Cum a început povestea de dragoste dintre Gerard Butler şi Mădălina Ghenea

"Este uimitoare! Sunt foarte norocos!" Cum a început povestea de dragoste dintre Gerard Butler şi Mădălina Ghenea

"Este uimitoare! Sunt foarte norocos!" Cum a început povestea de dragoste dintre Gerard Butler şi Mădălina Ghenea
Sursa foto: Foto: cdni.condenast.co.uk
12 Mar 2013   •   19:13

A cunoscut-o la New York şi nu s-a despărţit de ea o noapte întreagă. N-a îndrăznit însă nici măcar să o sărute.  La trei zile de la prima întâlnire, a trecut oceanul de dorul ei. Aşa a început povestea de dragoste dintre actorul Gerard Butler şi Mădălina Ghenea. Spusă chiar de el în cel mai recent interviu.

"Este uimitoare! Sunt foarte norocos! Este o fată minunată!" spune celebrul actor despre  Mădălina Ghenea. Frumoasă, tânără şi mai ales sexy, românca a reuşit în 10 nouă luni o performanţă demnă de toate laudele. L-a transformat pe Gerard Butler din cuceritorul Hollywoodului într-un bărbat îndrăgostit lulea. Scoţianul de 43 de ani a vorbit, în premieră, despre prima lui întâlnire cu frumoasa româncă. Nu s-a temut să recunoască că a fost cucerit la prima vedere.

"Da, am întâlnit o fată minunată! Am întâlnit-o aici, în New York. Am ieşit şi am stat o noapte întreagă, nici măcar nu ne-am sărutat. Apoi a  probat colecţia mea de pălării şi i-am spus: "Voi veni în Milano să te vizitez. Şi 3 zile mai târziu eram la uşa ei."

Cu un zâmbet şarmant în colţul gurii, actorul a intrat imediat în jocul reporterului. A refuzat însă, elegant, orice comentariu despre apropiata nuntă speculată în presă încă de luna trecută.

Mădălina şi Gerard s-au cunoscut în primăvara anului trecut, dar şi-au făcut publică relaţia abia spre sfârşitul anului. De atunci aproape că nu a existat eveniment public la care să nu participe împreună.

Model şi actriţă la început de drum, frumoasa româncă a intrat în atenţia presei cu aproape doi ani în urmă după ce a fost surprinsă în compania unui alt actor celebru, Leonardo DiCaprio.



×
Subiecte în articol: Mădălina Ghenea
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close