Antena 3 CNN Show Showbiz Ewan McGregor, ameninţat în versuri cu moartea: "Şi te voi privi în ochi în timp ce voi răsuci cuţitul..."

Ewan McGregor, ameninţat în versuri cu moartea: "Şi te voi privi în ochi în timp ce voi răsuci cuţitul..."

Ewan McGregor, ameninţat în versuri cu moartea: "Şi te voi privi în ochi în timp ce voi răsuci cuţitul..."
Sursa foto: Foto: ramascreen.com
26 Dec 2010   •   17:15

Filmările pentru noul lungmetraj în care joacă Ewan McGregor, "The Impossible", au fost întrerupte după ce actorul scoţian a primit ameninţări cu moartea din partea unui figurant, informează nme.com.
   
Bărbatul, al cărui nume nu a fost dat publicităţii, a fost găsit în rulota actorului, în timp ce scria un poem în care îl ameninţa cu moartea pe acesta. Bărbatul a fost concediat după ce producătorii au descoperit poemul în care acesta a descris moartea actorului, potrivit The Sun.
   
Unul dintre versuri suna astfel: "Şi te voi privi în ochi în timp ce voi răsuci cuţitul...".
   
Filmările au fost întrerupte temporar în urma incidentului.
   
"Nu am putut chema poliţia thailandeză pentru că omul nu scrisese decât o poezie şi autorităţile nu ar fi înţeles", a declarat o sursă de pe platouri. Figurantul a fost concediat, pentru că producătorii s-au gândit că este riscant să-l mai păstreze în echipă.
   
Între timp, potrivit presei internaţionale, poliţia a fost alertată, iar bărbatul a fost reţinut.
   
Bărbatul, de cetăţenie americană, dar care trăieşte în Thailanda, nu l-a întâlnit niciodată pe McGregor pe platouri, dar i-a folosit rulota.
   
Filmul "The Impossible" - o dramă despre tsunami-ul din 2004 - este regizat de Juan Antonio Bayona, realizatorul thrillerului spaniol "Orfelinatul", şi îi are în distribuţie pe Naomi Watts şi Tom Holland.
   

×
Subiecte în articol: lungmetraj actor amenintari cu moartea
Parteneri
Schimbări majore la școlile de șoferi!
x close