Antena 3 CNN Show Showbiz Fanii ?Dallas? sunt aşteptaţi la aniversarea de 30 de ani

Fanii ?Dallas? sunt aşteptaţi la aniversarea de 30 de ani

Fanii ?Dallas? sunt aşteptaţi la aniversarea de 30 de ani
13 Oct 2008   •   03:37

Pe 8 noiembrie, J.R., Bobby, Sue Ellen, şi ceilalţi din familia Ewing sărbătoresc 30 de ani de la începutul proiectului ce avea să devenit cea mai urmărită telenovelă din istoria televiziunii.
Cu această ocazie, perosanjele principale se vor strânge la la ferma Southfork pentru a sărbători, de data aceasta alături de fani din toate colţurile lumii: Japonia, Australia, Europa. Petrecerea cu focuri de artificii, grătar, muzică country sau lasere va oferi şansa fanilor serialului să trăiască pentru o zi ca personajele favorite şi să le întâlnească în carne şi oase.
Larry Hagman, interpretul lui J.R. Ewing, a declarat pentru Associated Press că la sfârşitul anilor 70 nu a fost interesat de scenariu, mai ales că rolul era plătit foarte prost. Însă nevasta lui l-a convins să se alăture echipei şi să renegocieze onorariul. Aşa a ajuns actorul să primească peste 100.000 de dolari pe episod. Iar acum fanii din toată lumea plătesc până la 1000 de dolari pentru a fi la cea de-a 30 aniversare a serialului. Cu cât plăteşti mai mult , cu atât ai mai multe şanse să fii alături de actori, printre care Hagman, Linda Gray sau Patrick Duffy.
De altfel Larry Hagman declara că acesta este primul eveniment la care vor participa şi fanii. Referindu-se la film, la intrigă şi personaje, Hagman a declarat că a văzut Dallas mai mult ca un desem animat, dar s-a distrat. Fostul personaj negativ din Dallas este acum vegetarian, nu fumează, a renunţat la băutură şi cultivă avocado, la ferma sa organică din California. Actorul povestea că trăieşte într-o casă alimentată de energie solară, ce l-a ajutat să reducă factura pentru energie dela 44.000 de dolari pe an la 13 dolari.
In ceea ce priveşte viaţa personală, este prieten cu Duffy, fratele Bobby din serial, cu care vâneză şi pescuieşte în fiecare lună, dar şi Linda Gray.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dallas SUA
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close