Antena 3 CNN Show Showbiz Final fericit pentru Amelia Antoniu: Artista şi-a revenit complet

Final fericit pentru Amelia Antoniu: Artista şi-a revenit complet

Final fericit pentru Amelia Antoniu: Artista şi-a revenit complet
Sursa foto: amelia
08 Iun 2010   •   20:26

Lacrimi de fericire pentru Amelia Antoniu. Soprana şi-a revenit miraculos după ce aproape două luni s-a zbătut între viaţă şi moarte. Toţi cei care o iubesc i-au dedicat un spectacol emoţionant.

Amelia Antoniu a avut parte luni seară de un concert special. Prietenii şi colegii au urcat rând pe rând pe scenă şi au cântat din inimă pentru ea. Uşor obosită, soprana a găsit puterea să zâmbească şi să primească aplauzele celor care o iubesc.

"Mi-e foarte greu să vorbesc acum, după o asemenea încercare, însă tot ce pot să vă spun este că vă doresc din suflet să simţiţi câtă dragoste simt eu fără să treceţi printr-o asemenea încercare.... cu lacrimi in ochi" a spus emoţionată artista.

Amelia Antoniu se află acum în perioada de recuperare, iar doctorii i-au spus că în toamnă poate urca din nou pe scenă.

Artista este decisă să lase în urmă trecutul şi să se concentreze doar pe viitor. Până la urmă, ce nu te omoară te face mai puternic, iar Amelia este o femeie extrem de ambiţioasă, gata să lupte oricând pentru viaţa ei.

Prim solista teatrului de operetă a fost în stare critică după ce a contractat un virus intraspitalicesc în urma unei intervenţii chirurgicale la spitalul CF2 din Capitală.

Observator

×
Subiecte în articol: revenire
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close