Antena 3 CNN Show Showbiz Fuego, lecție pentru toți artiștii după moartea Ilenei Ciuculete. „Poate că par deplasat”

Fuego, lecție pentru toți artiștii după moartea Ilenei Ciuculete. „Poate că par deplasat”

Fuego, lecție pentru toți artiștii după moartea Ilenei Ciuculete. „Poate că par deplasat”
Sursa foto: Foto: Fuego/Facebook
16 Mar 2017   •   17:17

Paul Surugiu, alias Fuego, a postat pe Facebook un mesaj în care scrie că moartea colegei sale de breaslă Ileana Ciuculete l-a făcut să își dea seama ”ca absorbiți de nebunia vremurilor in care, ne place sau nu, trăim, uitam de noi”.

Fuego scrie că și el duce o viață în care se suprasolicită și nu ține cont de propria sănătate, și ”după săptămâno terifiante, nici nu mai întreb dacă se merită”.

Mi-am dat seama ca absorbiți de nebunia vremurilor in care, ne place sau nu, trăim, uitam de noi. Si nu la modul in care lucrurile simple au devenit uitate, ci in felul acela in care nu ne mai ocupam de sănătate, de suflet si de minte! 
Poate ca par deplasat, dar in lumina evenimentelor recente din lumea muzicală, pierderea fulgerătoare a Ilenei Ciuculete, a carei dispariție rapida o regret, am găsit o lecție pentru toți artistii - ne suprasolicităm la maxim, fara sa ne pese de sănătate, de un program corect ori de un stil de viata sănătos. 
Si eu fac la fel si dupa saptamâni terifiante, nici nu mai întreb daca se merita. Si chiar daca balanța înclina, ajungi mai tarziu sa te intrebi, cu ce pret toate astea? Aveti așadar, dragii mei, grija de voi! Zi linistita va doresc! #sanatateaemultmaiimportanta
, a scris Fuego, pe Facebook.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close