Antena 3 CNN Show Showbiz Gabriela Cristea s-a pus pe slabit! A dat deja 10 kg jos. Ce mananca: “Stiu ca suna ciudat…”

Gabriela Cristea s-a pus pe slabit! A dat deja 10 kg jos. Ce mananca: “Stiu ca suna ciudat…”

Gabriela Cristea s-a pus pe slabit! A dat deja 10 kg jos. Ce mananca: “Stiu ca suna ciudat…”
17 Mar 2018   •   11:57

Gabi Cristea a intrat la dieta de la inceputul anului. Ea se pregateste intensiv pentru botezul fiicei sale.  Vedeta a explicat ce mananca si ce face pentru a-si recapata silueta de altadata.

“În timpul sarcinii m-am şi îngrăşat, dar am şi reţinut apă. Situaţia nu ar fi fost atât de gravă dacă nu mă îngrăşam şi mai mult în perioada de două luni şi jumătate, când am început să alăptez. Şi, da, credeţi-mă, că nu e deloc uşir să slăbeşti. Mie nu-mi vine să cred când le aud pe unele femei zicând că, imediat cum au ieşit din maternitate, au reuşit să dea jos 20 de kilograme. La mine chiar nu e aşa, fac eforturi foarte mari”, a spus Gabriela Cristea intr-un interviu pentru Viva.ro.

“Mănânc doar carne, peşte şi legume, atat. Carne pe grătar sau la cuptor, legume crude sau fierte. Cinci porţii pe zi, cantităţi destul de mici. Mai mănânc şi trei ouă pe săptămâna. De pâine, paste, carbohidraţi, nici nu se pune problema. Însă eu am o slăbiciune pentru dulciuri. Şi am făcut de câteva ori, dar hiperproteice. Mai exact, în loc de făină am folosit tărâţe măcinate şi am adăugat puţin îndulcitor artificial, specific diabeticilor. Am făcut şi prăjituri normale, dar m-am consolat doar cu mirosul. Ştiu că sună ciudat, dar eu îmi hrănesc pofta de dulce doar gătind şi primind feedback pozitiv din partea oamenilor”, a mai declarat Gabriela Cristea. 

×
Subiecte în articol: Gabriela Cristea silueta kilograme
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close