Antena 3 CNN Show Showbiz Gerard Butler confirmă: "Da, sunt îndrăgostit de Mădălina Ghenea!"

Gerard Butler confirmă: "Da, sunt îndrăgostit de Mădălina Ghenea!"

Gerard Butler confirmă: "Da, sunt îndrăgostit de Mădălina Ghenea!"
18 Oct 2012   •   23:40

Nu mai e niciun dubiu. Una dintre cele mai frumoase românce, Mădălina Ghenea, este iubita unuia dintre cei mai râvniţi actori, scoţianul Gerard Butler. El a recunoscut că e îndrăgostit de ea. Şi a fost dragoste la prima vedere, spune scoţianul.

Gerard Butler a vorbit despre pasiunea care s-a aprins între ei în interviul pentru revista Men's Journal. Scoţianul a mărturisit că în clipa în care a văzut-o pentru prima oară pe româncă a ştiut că trebuie să acţioneze.

Butler n-a stat pe gânduri. A invitat-o pe Mădălină pe insula de gheaţă, Islanda. A fost un gest spontan, spune însuşi Butler. "Am fost impulsiv, însă nici chiar aşa. Dar am avut fler" , le-a mărturisit el jurnaliştilor americani.

Interviul acordat de Butler pune capăt, în sfârşit, speculaţiilor despre relaţia dintre el şi Mădălina. Este drept, confirmarea vine după ce gazetarii de la Vanitz Fair Italia i-au fotografiat pe ea şi pe el în ipostaze cât se poate de romantice, la Saint Tropez.

Pe Riviera franceză, Mădălina filmează pentru o producţie de top - comedia neagră Dom Hemingway, în care joacă alături de un alt actor legat de România, Jude Law. Aici, britanicul a filmat pentru pelicula Cold Mountain.

Dom Hemingway va fi pe marele ecran cu Mădălina în rol principal toamna viitoare. Iar, într-una dintre cele mai importante scene, românca va îmbrăca şi o rochie făcută de Maria Lucian Hohan, un designer de la noi, celebru în toată lumea.



×
Subiecte în articol: Mădălina Ghenea
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close