Antena 3 CNN Show Showbiz Ileana Ciuculete, o viață de roman. A strălucit pe scenă și a plâns când și-a auzit copiii spunând „nu eşti o mamă adevărată”

Ileana Ciuculete, o viață de roman. A strălucit pe scenă și a plâns când și-a auzit copiii spunând „nu eşti o mamă adevărată”

Ileana Ciuculete, o viață de roman. A strălucit pe scenă și a plâns când și-a auzit copiii spunând „nu eşti o mamă adevărată”
16 Mar 2017   •   22:17

A trăit o viaţă de roman. A strălucit pe scenă şi a plâns când cortina a căzut. A iubit, a suferit, a trăit drama supremă de a-şi auzi copiii spunând „nu eşti o mamă adevărată”. A părăsit scena vieţii prea repede şi prea şocant. Ileana Ciuculete (59 de ani) a murit marţi seara, la doar nouă zile după ce aflase că are ciroză hepatică galopantă şi cancer osos, scrie click.ro.

Cu cei doi băieţi, artista a fost într-un permanent război. În urmă cu mai bine de trei ani, Cristi şi Mugurel şi-au ponegrit mama la televizor. I-au reproşat artistei că i-a abandonat şi că nu s-a îngrijit de ei.

”Am stat numai prin vecini. Ea era plecată mereu. Noi eram tot singuri. Am stat pe la internat şi pe la alţii. Nu aş dori nimănui  să păţească aşa ceva. Era greu la internat. Numai copii din familii dezorganizate. Era legea junglei acolo, ne băteam toată ziua să supravieţuim. Mi-amintesc că l-am sunat pe fratele ei să vină să ne ia”, spuneau fii acesteia, la o emisiune televizată.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close