Antena 3 CNN Show Showbiz Irina Truică: Am povestit cu Patricia Kaas, mi-a spus cu lux de amănunte ce s-a întâmplat între ei

Irina Truică: Am povestit cu Patricia Kaas, mi-a spus cu lux de amănunte ce s-a întâmplat între ei

Irina Truică: Am povestit cu Patricia Kaas, mi-a spus cu lux de amănunte ce s-a întâmplat între ei
Sursa foto: Foto: Videonews
08 Sep 2011   •   19:29

Irina Truică, soţia omului de afaceri Remus Truică, a acordat în exclusivitate un interviu pentru Antena 3. Soţia milionarului încearcă să-şi recâştige fiicele rămase cu tatăl lor până de curând. Irina şi Remus Truică divorţează, dar povestea nu este deloc simplă. Instanţa a decis că femeia îşi poate lua copiii în Franţa, dar Remus nu renunţă la gemene, în ciuda deciziei instanţe.

Irina a vorbit despre situaţia dintre ea şi soţul său şi despre cele două fete ale acestora, Maria şi Natalia.

"Nu le-am mai văzut de destul de mult timp, nu reuşesc să vorbesc cu ele, nimeni nu-mi răspunde la telefon, nimeni nu-mi răspunde la mailuri, nu ştiu nimic de ele", a împărtăşit soţia miliardarului, precizând că astăzi este ziua uneia dintre fete, a Mariei.

Femeia a mai dezvăluit printre altele că a povstit foarte mult cu Patricia Kaas, aventura din Franţa care l-a adus pe soţul său în atenţia mass-media.

"Am povestit cu Patricia Kaas, mi-a povestit tot ce s-a întamplat între ei [...] Eu am căutat-o, până la urmă am reuşit să discutăm destul de mult, mi-a povestit cu lux de amănunte, inclusiv din viaţa mea personală".

Soţia lui Truică a mai afirmat că soţul ei nu insistă să se împace cu ea, aceasta fiind doar o şaradă în faţa presei, deoarece Remus continuă să jignească şi să mintă.

"Cale de împăcare ca soţ şi soţie nu, în nici un caz. Domnul Truică este un om căruia îi place foarte mult publicitatea, din ceea ce am văzut eu [...] Faţă de acum 15 ani când l-am cunoscut, nu-l recunosc în nimic din ce face acum şi încep să-mi dau seama că aceasta e adevarata lui personalitate [...] A reuşit să dea cu piciorul unei căsnicii frumoase, din păcate dânsul a avut alte priorităţi", a conchis soţia omului de afaceri.

 




×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close