Antena 3 CNN Show Showbiz Cine este bărbatul alături de care Iulia Vântur a stat toată noaptea? ”Am zis eu vreodată, în viaţa mea, că n-am iubit?”

Cine este bărbatul alături de care Iulia Vântur a stat toată noaptea? ”Am zis eu vreodată, în viaţa mea, că n-am iubit?”

Cine este bărbatul alături de care Iulia Vântur a stat toată noaptea? ”Am zis eu vreodată, în viaţa mea, că n-am iubit?”
de M.Z.    |    14 Oct 2016   •   11:01

Iulia Vântur a fost prezentă joi seară la un eveniment monden, loc în care a stat alături de un bărbat în permanenţă. Cine să fie oare?

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Iulia Vântur a vorbit pe larg despre relaţia ei şi despre ce ar alege între dragoste şi carieră. 

"Am zis eu vreodată în viaţa mea că n-am iubit? Doamne, nu! Iubirea ne hrăneşte şi iubirea ne dă energia asta să trăim. Nu m-am măritat, nu m-am despărţit, nu am făcut copii, nu nimic. Sunt bine, iubesc. Sunt momente în care simţi că trebuie să mergi pe un drum, alte momente în care simţi că poate e bine să mai continui şi ceea ce faci aici. Eu încerc să păstrez un echilibru, pentru că este cel mai sănătos din toate punctele de vedere. România e ţara mea", a spus Iulia Vântur. La finalul interviului, Iulia Vântur a mulţumit în limba lui Salman Khan.

Sursa: Antenastars.ro

×
Subiecte în articol: Iulia Vantur Salman Khan
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close