Antena 3 CNN Show Showbiz Jean-Michel Jarre concertează luni seară la Sala Polivalentă din Capitală

Jean-Michel Jarre concertează luni seară la Sala Polivalentă din Capitală

Jean-Michel Jarre concertează luni seară la Sala Polivalentă din Capitală
10 Noi 2008   •   08:50

Jean-Michel Jarre a ajuns duminică după-amiază la Bucureşti. Luni seară, acesta urmează să susţină un concert la Sala Polivalentă din Capitală, în cadrul căruia va interpreta integral albumul "Oxygene", anunţă Agerpres.
E un privilegiu să mă aflu în România, în sfârşit. Când am lansat "Oxygene", primele mesaje de încurajare le-am primit din această parte a lumii, în special din România", a declarat Jarre într-o conferinţă de presă.
Referitor la album, artistul a declarat:"Când "Oxygene" a fost lansat, sunetul era nou, fresh, ca şi cum ai fi ascultat ceva ce venea de pe altă planetă. Asta e adevărata magie a anilor 60-70 şi 80, puteai să deschizi noi uşi şi ceea ce puteai să faci era proaspăt prin definiţie. Cred că "Oxygene" are acel ceva ce-l face nemuritor".
Spectacolul de luni seară de la Sala Polivalentă va fi unul mai intim, a declarat artistul. În cadrul concertului, Jean-Michel Jarre va fi acompaniat de trei muzicieni, iar pe scenă va folosi 55-60 de sintetizatoare analogice.
Jean-Michel André Jarre s-a născut pe pe 24 august 1948 la Lyon. Are o carieră impresionantă care se întinde pe mai bine de 40 de ani, timp în care artistul a vândut mai mult de 80 de milioane de albume.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sala Polivalenta
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close