Antena 3 CNN Show Showbiz Leonardo DiCaprio are o nouă iubită

Leonardo DiCaprio are o nouă iubită

Leonardo DiCaprio are o nouă iubită
24 Mai 2011   •   16:58
După ce s-a despărţit de fotomodelul israelian Bar Rafaeli, Leonardo DiCaprio are o nouă iubită: Blake Lively, una din protagonistele serialului „Gossip Girl”, informează presa internaţională.

Potrivit site-ului www.radaronline.com, Leo DiCaprio a fost fotografiat duminică, în oraşul italian Portofino, alături de actriţa Blake Lively, în vârstă de 23 de ani. Cei doi au putut fi văzuţi împreună şi la Cannes, în timp ce se îmbrăţişau pe un iaht. Blake este exact genul de femeie care-i place lui Leo. Lui îi plac blondele cu picioare lungi şi un zâmbet larg pe chip, iar Blake se încadrează perfect în acest profil, a declarat o sursă pentru revista italiană Grazia.

Cunoscutul actor, în vârstă de 36 de ani, a avut o relaţie de peste cinci ani, cu modelul israelian Bar Refaeli, asta după ce, în 2005, s-a despărţit de modelul brazilian Gisele Bundchen.

Din punct de vedere profesional, DiCaprio a reuşit să impresioneze publicul de nenumărate ori prin talentul său. Printre filmele care i-au adus numeroase distincţii se numără „Romeo şi Julieta” (1996), „Titanic” (1997), „Aviatorul” (2004), „Cârtiţa” (2006), „Shutter Island” (2010) şi „Inception” (2010).

Blake Lively a devenit cunoscută datorită serialului „Gossip Girl”, ea remarcându-se deasemenea şi în câteva lungmetraje: „Elvis and Anabelle”, „The Private Lives of Pippa Lee” şi „The Town”.

×
Subiecte în articol: Leonardo DiCaprio
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close