Antena 3 CNN Show Showbiz Lună de miere la distanţă. Prinţul Albert de Monaco şi Charlene au dormit în hoteluri separate

Lună de miere la distanţă. Prinţul Albert de Monaco şi Charlene au dormit în hoteluri separate

Lună de miere la distanţă. Prinţul Albert de Monaco şi Charlene au dormit în hoteluri separate
Sursa foto: Foto: EPA/Intact Images
12 Iul 2011   •   12:29

După o nuntă de legendă, Prinţul Albert de Monaco şi Prinţesa Charlene aveau planificată o lună de miere de vis în ţara natală a fostei înotătoare, Africa de Sud. Totuşi, cei doi au dormit în hoteluri separate, la o distanţă de 16 kilometri unul de altul, informează agenţia sud-africană, News 24.

Cei doi au organizat o petrecere pentru invitaţii care nu au reuşit să ajungă la Monaco. Aceasta a avut loc la hotelul Oyster Box, din Umhlanga Rocks, unde cuplul rezervase apartamentul prezidenţial. Totuşi, Albert a dormit la hotelul Hilton, din Durban, la 16 kilometri de soţia sa.

Căsnicia dintre cei doi a avut de suferit chiar dinainte să înceapă, mai multe publicaţii anunţând că Charlene ar fi încercat să fugă de trei ori înainte de nuntă. În mass media din Franţa se vehiculează informaţii conform cărora Prinţul Albert are un al treilea copil nelegitim, conceput în perioada logodnei cu Charlene.

Cuplul a plecat vineri spre Monaco, încheind excursia în Africa de Sud cu mult înainte de perioada plănuită.

×
Subiecte în articol: luna de miere Africa de Sud
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close