Antena 3 CNN Show Showbiz Mădălina Ghenea i-a cucerit pe canadieni la Festivalul de Film de la Toronto

Mădălina Ghenea i-a cucerit pe canadieni la Festivalul de Film de la Toronto

Mădălina Ghenea i-a cucerit pe canadieni la Festivalul de Film de la Toronto
10 Sep 2013   •   16:35

Mădălina Ghenea a făcut furori pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Toronto. Îmbrăcată într-o rochie roşie, românca a fost admirată atât de invitaţi, cât şi de jurnalişti. Mădălina a fost prezentă la premiera filmului Dom Hemingway, în care joacă alături de Jude Law. 

Aşa cum şi-a obişnuit admiratorii, Mădălina a avut o apariţie spectaculoasă. Românca a arătat ca un star de la Hollywood în cel mai important moment al carierei ei de actriţă de până acum.

Filmul prezintă povestea unui hoţ faimos care este eliberat din închisoare după 12 ani. Întors pe stradă, încearcă să recupereze tot ce a pierdut. Special pentru acest rol, Jude Law a trebuit să ia 14 kilograme în greutate.

"M-am bărbierit şi am scăpat şi de toate celelalte vicii legate de acest personaj. Am luat ţigările şi băuturile dulci şi le-am pus într-o cutie pe care am îngropat-o în pământ. I-am pus şi o cruce. Scrie "Dom Hemingway" pe ea. Toţi fanii ar trebui să o caute. Este în mijlocul unui câmp, pe undeva!", le-a spus actorul jurnaliştilor.

"Dom Hemingway" e deja foarte apreciat de critici, care l-au inclus în top 6 al filmelor prezentate la festival. Printre peliculele mult aşteptate la acest eveniment şi "Poziţia Copilului", câştigător al Ursului de Aur şi candidatul României la Premiile Oscar.

×
Subiecte în articol: Mădălina Ghenea covorul rosu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close