Antena 3 CNN Show Showbiz Mama Mariei Constantin face lumină: „Marcel m-a sunat la unu noaptea ca să-mi spună că divorţează”

Mama Mariei Constantin face lumină: „Marcel m-a sunat la unu noaptea ca să-mi spună că divorţează”

Mama Mariei Constantin face lumină: „Marcel m-a sunat la unu noaptea ca să-mi spună că divorţează”
Sursa foto: Foto: Facebook/Maria Constantin
05 Sep 2017   •   23:13

Pe 13 septembrie, Marcel Toader (55 de ani) şi Maria Constantin (30 de ani) vor semna actele de divorț la notar. Afaceristul şi cântăreaţa vor pune capăt unei relaţii de patru ani şi unei căsnicii care pe data de 26 septembrie ar fi ajuns la doi ani.

În tot acest timp, afaceristul și-a acuzat soția că a fost infidelă. De cealaltă parte, Maria Constantin este apărată de mama sa, care spune că fiica sa avea probleme în căsnicie încă de la începutul mariajului.

„El o acuză de infidelitatea pe fiica mea, dar fără dovezi. Motivul acestui divorţ este chiar el. Ştim ce a făcut, însă eu prefer să tac deocamdată. Marcel m-a sunat la ora 1 noaptea, ca să-mi spună că divorţează. Eu i-am spus că e problema lor. Nu mi s-a părut normal să mă sune la ora aia, m-am speriat, mi-a fost rău pentru că am crezut că s-a întâmplat ceva mai grav. Eu nu i-am sunat aşa târziu niciodată, doar când a murit soţul meu. În rest, nu mi-am permis să-i deranjez. Maria mi-a spus că divorţează din multe motive, nu mai era fericită cu el”, a declarat soacra lui Marcel Toader pentru Click.

×
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close