Antena 3 CNN Show Showbiz Maria Cârneci, profund afectată de moartea Ilenei Ciuculete: „Am zis să nu fie vreo glumă nenorocită”

Maria Cârneci, profund afectată de moartea Ilenei Ciuculete: „Am zis să nu fie vreo glumă nenorocită”

Maria Cârneci, profund afectată de moartea Ilenei Ciuculete: „Am zis să nu fie vreo glumă nenorocită”
Sursa foto: Foto: Maria Carneci/Facebook
14 Mar 2017   •   23:11

Cântăreaţa de muzică populară Maria Cârneci spune că Ileana Ciuculete, decedată marţi la vârsta de 59 de ani, iubea lumea şi viaţa şi că prin moartea ei i-a întristat pe toţi colegii de scenă. 

''Nici acum nu m-am oprit din tremurat, m-am trezit cu un telefon... Nu am ştiut că ea e bolnavă de ceva sau... Nu s-a aşteptat nimeni la aşa ceva, vă daţi seama că noi am filmat sărbătorile, revelioane, ne-am întâlnit, nu am văzut-o pe Ileana schimbată sau să spună că o durea ceva. Vestea a venit aşa... eu nu am crezut, am zis să nu fie vreo glumă nenorocită. Mi-au spus că au confirmări, că e adevărat. Vă daţi seama că vestea a întristat toţi colegii, era un om care mai avea multe de spus, o colegă care iubea lumea, iubea viaţa. Credeţi-mă că nici nu m-am oprit din emoţie, din tremurat'', a afirmat Maria Cârneci pentru Agerpres

Ea arată că nu ştia dacă Ileana Ciuculete avea probleme de sănătate. 

''Nu se aştepta nimeni, nimeni nu a ştiut-o cu vreo problemă de sănătate, eu una nu am ştiut şi cred că nimeni, că am mai vorbit şi cu Maria Dragomiroiu. Nu ştiu ce s-a întâmplat de s-a stins aşa, ca o lumânare, repede şi fără să ştie cineva că are ceva'', a mai afirmat Maria Cârneci. 

Aceasta a adăugat că Ileana Ciuculete era o persoană plină de viaţă. 

''Pe Ileana nu am văzut-o să se vaite, din contră, era tot timpul frumoasă, cochetă, îmbrăcată frumos, machiată. Ştiţi cum a fost asta, când te loveşte ceva fără să fii atent. Pac! Aşa a picat vestea cu Ileana! Ne-a luat prin surprindere pe toţi care am cunoscut-o şi am lucrat cu ea. Prea repede se duc artiştii noştri care slujesc cântecul, teatrul, scena în general. Prea repede. O fi de la stres, de la ritmul ăsta infernal de viaţă, nu ştiu, din cauza grijilor...'', a spus Maria Cârneci. 

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, marţi, la vârsta de 59 de ani.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close